Imprimanta HP Color LaserJet 5550n – Imprimanta A3

Timp de citit: 2 minutes

Bine v-am gasit, astazi o sa va prezint una din imprimantele A3 nou sosite in magazinul nostru. Este vorba despre HP Color LaserJet 5550n si dupa cum scrie in titlu imprimanta este color, functineaza cu tehnologia laser si are placa de retea. Dar titlul nu este suficient de mare incat sa cuprinda toate caracteristicile imprimantei, asa ca o sa vi le expun in cele ce urmeaza.

In primul rand tin sa mentionez ca aceasta imprimanta are un procesor cu o frecventa de 533 Mhz si o memorie standard de 160 Mb care poate fi extinsa pana la 544 Mb.

Viteza de tiparire ajunge la 27 de pagini pe minut la o rezolutie de 600 x 600 dpi atat color cat si monocrom, iar timpul de asteptare pana la prima pagina scoasa este de 16 secunde.

Imprimanta standard are o capacitate de stocare a hartiei de 600 de coli si se poate mari cu ajutorul sertarelor suplimentare in functie de necesitatile utilizatorului.

Masurile de foaie standard suportate sunt : Letter, legal, statement, executive, 11 x 17 in, ledger, envelopes (No. 10, Monarch), dar suporta si formate personalizate cu dimensiuni intre 3 x 5 si 12.05 x 18.5 inci. Tipurile de hartie suportate variaza de la hartie normala, extra grea, lucioasa, grea, lucioasa grea, intermediara, fotografica, usoara, plana, reciclata si hartie dura pana la plicuri, etichete, carduri si folii transparente.
Conexiunile imprimantei cu alte aparate se pot face prin portul paralel IEEE 1284-C, portul USB si/sau portul de retea RJ-45. Conexiunea se realizeaza foarte usor cu ajutorul programelor puse la dispozitie de catre HP pe pagina web a produsului.
Hp Color LaserJet 5550n este una din imprimantele compatibile cu majoritatea sistemelor de operare existente pe piata, inclusiv Macintosh, Windows 7 si Vista.

Avand in vedere ca este o imprimanta A3 cu o capacitate mare de stocare a hartiei, dimensiunile sunt pe masura: 58 x 70 x 64 cm, iar greutatea aproximativa este de 52 kg fara hartie.

Consumul se limiteaza la 630 W in functiune, 93 W dupa incalzire, 24 W in asteptare si 0.3 W oprita.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta imprimanta cat si despre alte imprimante va rugam accesati categoria Imprimante Second Hand

Leave a Reply