Sugestii si Reclamatii

De azi am lansat o noua optiune pentru clientii InterLink.ro

Daca sunteti un client care doreste sa ne felicite sau unul suparat pe serviciile oferite de InterLink Group, va rugam cautati pe site butonul “Sugestii si Reclamatii” si completati formularul de acolo.

In functie de feedback-ul dnv. vom incerca sa solutionam problema in cazul in care exista una sau pur si simplu sa va spunem “Multumesc” pentru felicitarile primite.

Speram ca aceasta optiune sa fie primita cu bucurie.

One thought on “Sugestii si Reclamatii”

  1. Sunt foarte multumit de serviciile INTERLINK, si le multumesc pe aceasta cale tuturor celor din aceasta firma, in special celor ce lucreaza in sediul din Str. Sfanta Treime, pentru profesionalismul si omenia cu care serveste fiecare client. Nu exista absolut nimic de reprosat nici firmei nici angajatilor, chiar recomand colaborarea cu acesti oameni/firma si sunt sigur ca toti cei ce au apelat la acesti oameni sunt de parere cu mine. Reclamatia ar fi una de genul “daca stiam mai dinainte de voi…” , deci mai multa reclama ar multumi mai multa lume, si in firma dumnevoastra dar si in partea noastra a cumparatorilor. Va multumesc !

Leave a Reply