Ce este Happy Weekend?

- Happy Week-End este o promoție destinată tuturor clienților noștri și are ca scop reducerea cheltuielilor dumneavoastră pentru produsele second hand achiziționate de la noi. 

Mai exact este vorba despre o reducere a prețurilor cu 10% pe perioada "Sâmbătă-Duminică" a fiecărei săptămâni, reducerea este valabilă pentru absolut toate produsele second hand de pe site în orice cantitate și din orice categorie în limita stocurilor disponibile. 


Pe ce perioadă se desfășoară Happy Weekend ? 

- Happy Weekend = Sâmbătă / Duminică = Reduceri de 10% pentru toate produsele SH. 

Perioada în care puteți beneficia de reducerile de 10% începe în fiecare Sâmbătă la ora 00:00 și se sfârșește Duminică la ora 23:59. Adică beneficiați de reduceri 48 de ore Sâmbătă și Duminică. 


Atenție!  

Happy Weeknd nu este o ofertă permanentă, aceasta poate fi dezactivată, pe perioade nelimitate, în favoarea altor campanii desfășurate pe site. 

  

Cum beneficiez de Happy Weekend ? 

- Ca să puteți beneficia de ofertă trebuie doar să comandați produsul dorit pe site-ul Interlink în perioada mai sus menționată, iar site-ul vă va genera automat un discount de 10% din valoarea produselor achiziționate. 

  

Se modifică condițiile de transport, perioada de garanție sau costurile de livrare ? 

- Nu se modifică nimic din termenii și condițiile de achiziție/livrare pe perioada Happy Weekend. Trasportul fiind în continuare gratuit pentru comenzile ce depășesc 150 lei, iar pentru comenzile ce nu depășesc acest prag transportul fiind suportat de client. Pentru mai multe detalii accesați pagina Info Transport.  

Cum comand, cine platese transportul, cum ajung la magazin ? 

- Detalii suplimentare legate de comandă, termeni și condiții, transport sau adresă magazinului le puteți găsi accesând următoarele pagini: Adresă magazin, Cum Cumpăr?, Cum Plătesc?, Transport, Contact

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished