Categorii

Ce este Happy Weekend ?

Calculatoare second hand » Happy Weekend

-Happy Week-End este o promotie destinata exclusiv tuturor clientilor nostri si are ca scop reducerea cheltuielilor dumneavoastra pentru produsele second hand achizitionate de la noi.
Mai exact este vorba despre o reducere a preturilor cu 10% pe perioada "Sambata-Duminica" a fiecarei saptamani, reducerea este valabila pentru absolut toate produsele second hand de pe site in orice cantitate si din orice categorie in limita stocurilor disponibile.


Pe ce perioada se desfasoara Happy Weekend ?
-Happy Weekend = Sambata / Duminica = Reduceri de 10% pentru toate produsele SH.
Perioada in care puteti beneficia de reducerile de 10% incepe in fiecare Sambata la ora 00:00 si se sfarseste Duminica la ora 23:59. Adica beneficiati de reduceri 48 de ore Sambata si Duminica.

Atentie!

Happy Weeknd nu este o oferta permanenta, aceasta poate fi dezactivata, pe perioade nelimitate, in favoarea altor campanii desfasurate pe site.


Cum beneficiez de Happy Weekend ?
-Ca sa puteti beneficia de oferta trebuie doar sa comandati produsul dorit pe site-ul InterLink in perioada mai sus mentionata, iar site-ul va va genera automat un discount de 10% din valoarea produselor achizitionate.

Se modifica conditiile de transport, perioada de garantie sau costurile de livrare ?
-Nu se modifica nimic din termenii si conditiile de achizitie/livrare pe perioada Happy Weekend. Trasportul fiind in continuare gratuit pentru comenzile ce depasesc 150 lei, iar pentru comenzile ce nu depasesc acest prag transportul fiind suportat de client. Pentru mai multe detalii accesati pagina Info Transport.

Cum comand, cine platese transportul, cum ajung la magazin ?
-Detalii suplimentare legate de comanda, termeni si conditii, transport sau adresa magazinului le puteti gasi accesand urmatoarele pagini: Adresa magazin, Cum Cumpar?, Cum Platesc?, Transport, Contact.

Blog Calculatoare ShopMania Anunturi Gratuite - Adauga un anunt gratuit
Cine suntem ? Prezentare InterLink Group SRL Like ?