RUCSAC frigorific MAXCOLD EVERGREEN TOP GRIP 24


Producător: IGLOO
Cod Produs: 53945
Model: CCO-66132
Stare produs: Nou
Stoc epuizat

Descriere RUCSAC frigorific MAXCOLD EVERGREEN TOP GRIP 24


Rucsacul  Maxcold Evergreen Top Grip este un rucsac elegant și compact, care vă păstrează alimentele și băuturile reci pentru mai mult timp. Acest lucru se datorează faptului că geanta este echipată cu un strat de izolare cu 3 straturi duble și are, de asemenea, cu 25% mai multă izolație decât alte genți frigorifice. În acest fel, vă puteți bucura de gustări și băuturi reci, chiar și în cea mai fierbinte zi. Exteriorul rucsacului Maxcold Evergreen Hardtop este, de asemenea, realizat cu Repreve® Fiber, o fibră care este realizată în întregime din sticle de plastic reciclate.

Geanta are si un compartiment de depozitare cu fermoar in fata si doua buzunare laterale pentru sticle, umbrele etc. Pentru un plus de confort, bretelele reglabile sunt captusite  cu un strat gros de spuma. 




Află mai mult

Fie ca vei cumpara un produs second hand sau refurbished, Interlink iti garanteaza dreptul legal de retur. Mai mult, pentru siguranta ta, in loc de 14 zile legale de retur, noi iti oferim 30 de zile. De asemenea poti schimba produsul in cazul in care te nemultumeste, cu un altul, in 60 de zile.

Pentru mai multe informații legate de produsul RUCSAC frigorific MAXCOLD EVERGREEN TOP GRIP 24, vă rugăm să ne contactați.

Opinii RUCSAC frigorific MAXCOLD EVERGREEN TOP GRIP 24

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nu știi despre ce să scrii?
  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.
Nota:

Primești ofertele speciale direct pe adresa ta de e-mail!

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished