Fujitsu Esprimo p5615 Nforce4 – In curand in magazin

Timp de citit: < 1 minute

Zilele aceastea am adus o serie de calculatoare printre care si fujitsu espromo p5615 nforce, m-am gandit sa-l prezint deoarece se gasesc greu specificatiile acestui calculator sh si are o placa de baza foarte permisibila in ceea ce privesc upgrade-urile.

In interiorul lui gasim un procesor AMD Athlon 64 x2 3500 pe socket 939 cu o frecventa de 2.2 ghz, sloturile de memorie DDR2 sunt disponibile in numar de 4 si suporta pana la 8 gb.
Sloturile de extensie puse la dispozitie sunt 4 x sata, 2 x pci, 2 x pci x1 si 1 x PCI-e x16, toate acestea va ajuta in cazul in care doriti o placa de sunet performanta, o placa video, placa de retea sau alte extensii si module in functie de nevoile utilizatorului.
Formatul carcasei de tip desktop prezinta un atu in plus pentru acest calculator sh ieftin, deoarece dimnsiunile ii confera posibilitatea de a se ascunde repede oriunde in birou.

Pentru comunicare si media avem la dispozitie cateva porturi ca: 6 x USB, 2 x Serial, 4 x Audio, 1 x VGA, 1 x DVI si 1 x Rj-45.

Prin cele 4 sloturi s-ata puteti conecta cu usurinta orice unitate optica si/sau unitate de stocare doriti in functie de nevoile personale. Calculatorul vine in format standard cu un hdd de 80Gb SATA si o unitate optica DVD-ROM.
Mai mulkte detalii despre acest calculator sh veti gasi in curand in categoria Calculatoare SH.

 

 

Leave a Reply