Hp mini 5103 – Micul “stie tot”

Timp de citit: 2 minutes

In ultima vreme ne-am laudat ca am devenit parteneri oficiali ai programului HP Renew si din acest motiv astazi o sa va prezint un Notebook HP pe cat de mic pe atat de inteligent.

M-am gandit sa va prezint modelul HP Mini 5103 dupa cum scrie si in titlu, de ce l-am numit “Micul stie tot” veti afla in cele ce urmeaza.

In primul rand este un Laptop HP din seria Mini Notebook de 10.1 inci ce vine cu o sumedenie de posibilitati de stocare si transfer de date.
Display-ul este de tip LED-Backlit WideSVGA si masoara 26.1 cm (10.1 inci), pe langa faptul ca este unul din ecranele ce reprezinta tehnologia de varf la momentul actual este si Touch Screen. Rezolutia ajunge la 1024×600 dpi, iar raportul de imagine este 16:9.

Inteligenta acestui Laptop Mini este dezvoltata de un procesor Intel Atom N455 care lucreaza la o frecventa de 1660 Mhz cu 512Kb Level2 Cache si 667 Mhz FSB.
Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 2048 Mb si nu se poate extinde mai mult de atat, dar este suficienta in utilizarile pentru care a fost construit.
Mai devreme va spuneam ca acest laptop notebook are multe modalitati avansate de comunicare si transfer de date. Mai intai incepem cu posibilitatile de comunicare cu reteaua care sunt disponibile in 3 variante prin Integrated Marvell Ethernet (10/100/1000 NIC) cu port RJ-45, WWAN (Wireless Wide Area Network) si Bluetooth 2.1 cu EDR Wireless Technology. Aceste 3 tipuri de conexiune va ofera o rata mare de transfer a datelor intre laptop si retea sau alte gadget-uri. Interfata acestui laptop renew are 3 USB-uri 2.0, 1 VGA, 2 Audio 3.5mm, 1 RJ-45 si slotul de alimentare.
Si cu toate aceste conexiuni sunt sigur ca va doriti sa puteti face o convorbire sau conferinta audio/video, ei bine este mai mult decat usor cu ajutorul camerei de 2 megapixeli, microfoanelor si boxelor stereo incorporate.

Trebuie sa va mai spun ca Mini laptop-ul are o capacitate de stocare de 250 Gb de tip S-ata2 la 7200 rotatii pe minut si este foarte usor de transportat masurand doar 26.2 x 18.0 x 2.5 cm si o greutate de 1.3 Kg.
Si daca tot v-am convins ca e mic si stie multe, atasez si niste poze sa observati ca pe deasupra arata si elegant.
Pentru detalii sulimentare despre acest produs cat si depre alte produse HP, va rugam accesati pagina HP-Renew.

Leave a Reply