Black Friday vine cu Reduceri uimitoare!

Black Friday vine cu Reduceri uimitoare!

Timp de citit: 2 minutes

Black Friday vine cu Reduceri uimitoare!

Suntem deja la jumătatea lunii Noiembrie si, ținând ambele mâini pe cana cu ceai, pe lângă aburul cald și aromat, ne lovește aceeași febră cu care ne-am obișnuit toți în ultimii ani, BLACK FRIDAY!

Deja este o tradiție și pentru noi să participăm la această campanie bombardând propriul site cu reduceri uimitoare – www.interlink.ro

Așa cum cei peste 200 000 de clienți cu care am colaborat până s-au obișnuit, comercializăm echipamente IT performante pentru business, gaming sau navigație acasă. Calculatoarele și imprimantele sunt punctul nostru forte, de aceea cele mai mari reduceri și cele mai bune oferte vor fi la aceste doua categorii. Însă nu am uitat nici de laptopurile cu care ne mândrim foarte mult, monitoarele Full HD, componentele, serverele sau accesoriile precum memoriile USB. Produsele sunt second hand, refurbished sau noi.

Anul acesta ne-am propus să scoatem în evidență câteva dintre motivele pentru care considerăm că Interlink este una din alegerile bune de Black Friday!

Într-o perioadă în care cuvântul “reduceri” este folosit ca instrument de comunicare, îndrăznim să ne rupem de obișnuit. De aceea, mizăm în primul rând pe calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferim, calitate ce a devenit tot mai importantă pentru noi și ai noștri clienți pe parcursul a acestor 20 de ani de activitate în domeniul echipamentelor IT.

17-22 Noiembrie este perioada în care avem cele mai mari reduceri din an și promitem un Black Friday pe bune, cu discount-uri și promoții de nerefuzat! 75% îți spune ceva?

Venim în completarea calității și a beneficiului adus de prețurile mici, cu GARANȚIA! Aceasta poate ajunge până la 36 de luni și punem la dispoziția clientului mai multe oportunități în cazul în care exista probleme legate de performanța sau aspectul produsului pe care l-a achiziționat: consultanță oferită de departamentul nostru tehnic ce vă stau la dispoziție cu informații, specialiști ce se vor ocupa de garanția dumneavoastră în cel mai scurt timp cu putință, oferim clienților 30 de zile în care se pot răzgândi și returna produsul și încă 30 de zile în care nu mai pot returna produsul însă îl pot înlocui cu altul.

Nici darnici nu am uitat să fim, de aceea la orice calculator sau laptop achiziționat oferim clientului licență Windows 7 / 10 CADOU!

Black Friday bate la ușă. Deschizi tu?

 

 

 

 

Leave a Reply