Fujitsu Siemens Lifebook p7120 – Elegant si usor de transportat

Timp de citit: 2 minutes

Astazi am ales sa va prezit un laptop notebook din gama fujitsu siemens lifebook, este vorba despre modelul p7120. Acest laptop mini vine cu un design avangardist si modern, carcasa exterioara avand o carcasa alba lucioasa care se termina cu doua boxe incorporate in partea din spate, in poze puteti observa despre ce vorbesc.

Cei de la Fujitsu au echipat acest laptop sh cu un procesor Intel Pentium Mobile ULV 753, cu o frecventa de 1200 mhz si un cache de 2 MB L2, procesorul este unul din gama Ultra Low Voltage, adica consuma putina energie pentru economisirea bateria.

Memoria RAM de tip DDR2 are o capacitate de 1024 mb, iar capacitatea de stocare a acestui laptop se limiteaza la 60 gb.
Chipsetul Intel 915GMS aduce cu el o placa video Intel Graphics Media Accelerator 900 cu o capacitate de 128 mb, suficienta pentru a duce display-ul la o rezolutie maxima de 1280 x 768.
Cand vine vorba de fidelitate, Fujitsu nu face compromisuri, din aceasta cauza, laptopul este echipat cu un display SuperFine Wide XGA TFT/LCD cu o diagona la de 10.1 inci.
Acest laptop notebook este ,in mare parte, dedicat persoanelor ce au nevoie de toate mijloacele de comunicare in timpul unei zile, uimitor este faptul ca inginerii care s-au ocupat de acest laptop ieftin au reusit sa faca loc unei unitati optice. De ce este uimitor acest lucru? Ei bine, pentru ca e unul din putinele laptopuri notebook care masoara doar 271 x 209.5 x 24.3 mm si are o unitate optica si totusi cantareste doar 1.4 Kg.

Ca modalitati de comunicare, transfer si mijloace media avem la dispozitie o serie de conexiuni si porturi ca: 3 x USB, 2 x Audio HD, boxe stereo incorporate, 1 x firewire, 1 x serial, 1 x s-video, 1 x Rj-45, 1 x Rj-11, 1 x Card reader si conexiune Wireless Intel PRO/Wireless 2915ABG.
Cred ca nu am omis nici un detaliu legat de acest mini laptop sh, in caz ca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa accesati categoria Laptopuri SH.Fujitsu Siemens Lifebook p7120 – Elegant si usor de transportat

Leave a Reply