HP NC 4200 – Portabilitate maxima la dimensiuni minime

Timp de citit: 2 minutes

Zilele trecute am imbogatit stocul de laptop-uri cu cateva modele noi si am hotarat sa va prezint unul din laptop-urile dragi mie. De ce indragesc acest laptop o sa va povestesc in cele ce urmeaza, dar pana atunci o sa va spun ca puteti beneficia de o geanta port-laptop cadou la orice laptop cumparat de la noi. Geanta este speciala pentru transportul laptop-urilor si poate gazdui un laptop cu diagonala maxima de 17 inci, iar oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Acum ca ati aflat si de noua noastra oferta, o sa vorbim despre micul portabil si anume HP NC4200. Nu conteaza statutul social, varsta sau domeniul de utilizare, acest laptop se potriveste orcarui pasionat de tehnologie si portabilitate.

Inima acestui laptop este un procesor Intel Pentium Mobile Centrino 750 cu o frecventa de 1.7 ghz si un cache de 2Mb L2. Memoria RAM de tip DDR2 are o capacitate de 1 Gb si poate fi extinsa pana la 2 Gb cu ajutorul celor 2 sloturi.

Grafica display-ului XGA/TFT cu o rezolutie de 1024 x 768 si o diagonala de 12 inci este asigurata de o placa video Intel Graphics Media Accelerator 900 cu 128mb share din memoria RAM.
Aceste caracteristici nu il fac sa fie cel mai special laptop dar abea acum urmeaza partea interesanta in care va explic de ce este unul din favoritele mele. Dimensiunile de doar 28.5 x 23.5 x 3.02 cm si greutatea de 1.8 kg il ajuta sa fie foarte usor de transportat in orice conditii.

Ca sa mentina aceste dimensiuni, inginerii HP, au renuntat la unitatea optica petru acest model de laptop, acest lucru nu a reusit sa scada eficienta aparatului ci dimpotriva a sporit-o lasand loc pentru 3 porturi USB, 1 intrare audio, 1 slot pentru microfon, 1 slot VGA, 1 Slot de retea, reteaua Intel PRO/Wireless 2200BG 802.11 b/g si Bluetooth 2.1.

Unitatea de stocare are o capacitate de 60 Gb si este mai mult decat suficienta pentru un mijloc de comunicare portabil ca acesta, din cauza acestor facilitati si sisteme de comunicare si stocare a datelor, HP NC4200, merita toti banii.

Pentru detalii suplimentare despre acest model, oferta noastra si alet modele de laptop va rugam accesati categoria Laptopuri Second Hand.

 

Leave a Reply