Nici Desktop, Nici Laptop – All in One!

Timp de citit: 2 minutes

Bine v-am gasit pe blogul nostru, astazi o sa va prezentam un produs destinat orcarui tip de utilizator si mai ales celor care cred ca un calculator sh are prea multe cabluri, iar upgrade-urile pentru un laptop sh sunt scumpe.
Produsul pe care urmeaza sa il prezentam este un All in One Osborne ce intruneste caracteristicile unui laptop si componentele unui calculator second hand. Acesta este excelent atat pentru upgrade cat si pentru economisirea spatiului de pe birou.

Osborne este un calculator ieftin ce vine echipat cu un procesor Intel Dual Core E2160 cu o frecventa de 1800Mhz, 1Mb Cache si 800Mhz FSB. Suficient pentru aplicatii wb, browsere, muzica filme si ceva jocuri de birou. Insa pentru jocuri mai noi si aplicatii solicitante va trebuie un procesor ceva mai mare.

Display-ul acestor calculatoare second hand este de tip LCD TFT si are o diagonala de 19 inci, acesta poate atinge rezlutii de de pana la 1280 x 1024 dpi cu ajutorull placii video integrate Intel Graphics Media Accelerator 3100, cu o memorie de 256Mn share din memoria sistemului.

Memoria RAM este de tip DDR2 si are o capacitate de 2048Mb, aceasta poate fi extinsa pana la 4096Mb cu ajutorul celor 2 sloturi DDR2 DIMMS.

Unitatea de stocare a acestor calculatoare ieftine are o capacitate de 250Mb si interfata SATA, iar unitatea optica este DVD-RW.

Pentru comunicare, trafic de date si extinderea capacitatilor, avem la dispozitie urmatoarele porturi si sloturi: 3 x USB, 1 x Floppy disk drive, 1 x IDE, 4 x SATA, 1 x IEEE 1394a, 1 x CPU Fan, 1 x Chassis Fan , 1 x Power Fan, 1 x S/PDIF Out , 1 x 4-pin ATX 12V Power, 1 x 24 Power connector, 1 x AP Trigger connector, 1 x COM connector, 1 x PCIe x16, 1 x PCIe x4, 2 x PCI.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina Calculatoare Second Hand.

Leave a Reply