Server HP DL560 – Profita de ocazie.

Timp de citit: < 1 minute

Astazi o sa continuam cu lista de servere si o sa va prezentam o solutie de stocare ieftina si performanta. Este vorba despre serverul HP DL560 G1 care vine echipat cu 4 procesoare.
In ciuda faptului ca este un model peste care au trecut cativa ani, este destul de puternic si poate face fata multor provocari. In perioada in care a fost lansat a facut parte din gama de servere mid–high end.

Hp DL560 este un server 2U cu 2 surse redundante a cate 550W bucata, 2 sloturi SCSI pentru hard disk, 4 Socket-uri PPGA604 pentru procesoare si 6 sloturi pentru memorie.

Insa, noi o sa va prezentam varianta pe care o gasiti in stocul nostru. Asadar, o sa incepem cu procesoarele; acestea sunt in numar de 4 Intel Xeon MP Single Core cu frecventa de 3000Mhz.

In sloturile pentru hard disk-uri gasiti 2 hard disk-uri SCSI a cate 36Gb bucata.
Memoria RAM a acestui server de stocare este de tip DDR ECC si are o capacitate de 8Gb (4x 2 Gb), 2 sloturi fiind libere. Memoria poate fi extinsa pana la 12 Gb DDR ECC cu ajutorul celor 6 sloturi DDR ECC DIMMS.

Pe placa de baza gasim un chipset ServerWorks Grand Champion-LE si un Raid SCSI cu o memorie de 256Mb.
Serverul ne mai pune la dispozitie si cateva porturi: 1x Serial, 2x PS2, 1x VGA, 3x USB, 1x iLO Remote Management si 2x Network RJ-45. In incheiere va mai spunem doar ca serverul vine cu 2 surse redundante a cate 550W bucata.

Mai multe detalii gasiti pe pagina Servere de stocare.
Server HP DL560 – Profita de ocazie.

Leave a Reply