Top 3 Laptop-uri Second Hand pentru Sărbători

Timp de citit: 2 minutes

 În această perioadă, fie că vreți să faceți un cadou celor dragi, sau aveți nevoie de un alt dispozitiv pentru lucru sau relaxare, un laptop este o achiziție înțeleaptă. Dar, pentru că unul nou poate încurca planurile pe care vi le-ați făcut pentru Anul Nou, am creat un mic top cu laptop-uri second hand care să nu vă strice bugetul de concediu sau vacanță.

          3. Laptop HP ProBook 6470b, Intel Core i3-3120M 2.50GHz, 4GB DDR3, 320GB SATA, DVD-RW, 14 Inch, Webcam

          Codașul listei noastre este o opțiune de entry-level, pentru buget restrâns, dar care oferă destule posibilități pentru prețul său. Dotat cu un ecran de 14 inchi și webcam, acest laptop își va face treaba cu ușurință când vine vorba de conferințe, apeluri video cu cei dragi, sau vizionarea filmelor si serialelor dvs. favorite pe o platformă de streaming. Procesorul cu 4 nuclee de execuție poate face față rulării simultane a mai multor aplicații, fiind bun chiar și pentru lucrul de acasă. Iar, în cazul în care aveți date sau clipuri salvate pe CD/DVD, unitatea optică vă va permite accesul la ele.

          2. Laptop Lenovo Thinkpad x230, Intel Core i5-3320M 2.60GHz, 4GB DDR3, 500GB SATA, 12.5 Inch, Webcam

          Pentru dimensiunile reduse și portabilitatea sa, vă recomandăm modelul Lenovo Thinkpad x230. Cu o diagonală de 12.5 inchi și o greutate mai mică de 1.5 kg, acest laptop second hand vă poate însoți oriunde. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile reduse, deoarece procesorul i5 și hard disk-ul de 500GB îl fac un candidat foarte bun pentru office work, multi-tasking, conferințe video sau stocarea datelor dumneavoastră.

          1. Laptop Lenovo ThinkPad T440s, Intel Core i7-4600U 2.10GHz, 8GB DDR3, 240GB SSD, 14 Inch, Webcam

          Dacă aveți nevoie de un laptop puternic la un preț accesibil, modelul ThinkPad T440s, echipat cu Intel Core i7 de generația a 4-a, este numărul 1 în lista noastră. Procesorul și ssd-ul acestui laptop permit încărcarea rapidă a oricărei aplicații si funcționarea sistemului de operare la viteză maximă. Indiferent că aveți nevoie de un document, o informație de pe internet, sau doar vreți să vizionați un film, acest dispozitiv vă permite să o faceți în cel mai scurt timp, cu zero întârziere. De asemenea, cei 8GB de RAM permit o experiență plăcută de multi-tasking, iar placa integrată în procesor vă poate aduce aminte de vremurile de demult, dacă doriți să rulați jocuri mai vechi. Ecranul de 14 inchi si rezoluția HD+ vor face orice tip de media să arate bine, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de colindele și filmele favorite de crăciun.

Leave a Reply