Cele mai bune 3 monitoare Second Hand

Timp de citit: 2 minutes

Fie că sunteți designer grafic, programator, gamer, sau doar vă place să vizionați filme, este posibil să aveți nevoie de un monitor pentru a vă putea desfășura activitatea. Pentru a vă face căutările mai scurte, am creat un top al celor mai bune monitoare, care să nu vă strice bugetul de sărbători.

       În continuare, vă prezentăm cele mai avantajoase monitoare second hand din oferta noastră.   

      3. Monitor Lenovo ThinkVision LT1952PWD, 19 Inch LED, 1440 x 900, VGA, DVI, Display Port

      Un monitor de entry-level, acest display este potrivit pentru orice task simplu și prezintă inclusiv o conexiune Display Port, putând fi conectat și la calculatoarele sau plăcile video moderne. De asemenea, prețul mic îl face o opțiune bună, indiferent de cum doriți să-l utilizați: monitor principal, secundar, sistem de supraveghere, monitor de test, etc.       

      2. Monitor Dell P2213H, 22 Inch, 1680 x 1050, VGA, DVI

      Cu rezoluția de 1680 x 1050 pixeli și o construcție solidă, acest monitor reprezintă un upgrade semnificativ față de numărul 3 din listă. Având porturi VGA și DVI, acesta acceptă atât semnal analog, cât și digital, iar conexiunile USB îi lărgesc domeniul de compatibilitate. Panoul LED permite afișarea clară a imaginilor, făcând din acest monitor o achiziție ideală pentru orice tip de utilizator.

      1. Monitor HP EliteDisplay 243D, 24 Inch Full HD IPS LED, VGA, HDMI, Webcam, USB

      Design-ul său elegant, rezoluția Full HD, panoul IPS și opțiunile de conectivitate plasează acest monitor pe locul 1 în topul nostru. Având atât conexiuni HDMI cât și Display Port, poate fi folosit cu orice model recent de placă video sau calculator, iar calitatea imaginii, asigurată de panoul IPS, îl face o alegere bună chiar și pentru gameri sau designeri grafici. Nu în ultimul rând, portul USB-C poate fi folosit pentru încărcarea dispozitivelor dumneavoastră.

Leave a Reply