Top 3 imprimante laser pentru acasă sau birou

Top 3 imprimante laser pentru acasă sau birou

Timp de citit: < 1 minute

Poate fi destul de dificil să alegi imprimanta de care ai cu adevărat nevoie. De ce zic asta?! O imprimantă trebuie aleasă în funcție de necesități. Dacă dorim să printăm în principal doar text, avem nevoie de o imprimantă laser, dacă o să o folosim pentru printat fotografii atunci este mai bună o imprimantă cu jet de cerneală (Inkjet). Însă, în general, majoritatea dintre noi, cumpărăm o imprimantă pentru a printa în mare parte text – documente. O imprimantă laser poate imprima de-a lungul timpului un volum foarte mare de documente, în funcție de setările de printare și capacitatea cartușului.

Am făcut un clasament cu 3 imprimante laser, care pot fi folosite atât la birou cât și acasă:

HP LaserJet 1320d – este o imprimantă laser monocrom care poate printa până la 22 de pagini pe minut. Imprimanta are funcție duplex – poate printa ambele fețe ale foii automat, fără intervenția utilizatorului. Este ideală pentru a fi folosită acasă datorită prețului accesibil.

Brother HL-L5100DN – este un pic mai bună decât precedenta datorită vitezei de printare de până la 40 de pagini pe minut. Funcția duplex nu lipsește nici de la acest model însă are și un port de rețea astfel că o puteți conecta direct la routerul de internet de acasă sau la rețeaua de la birou.

HP LaserJet Enterprise M605dn – este un model mai nou decât celelalte, cu o viteză foarte bună de printare – 55 de pagini pe minut – astfel că este o imprimantă ideală pentru birou. De asemenea, și acest model are duplex automat și port de rețea.

Leave a Reply