Comparatie – Kyocera FS-1300D si Kyocera FS-4000DN

Timp de citit: 2 minutes

Pentru astazi v-am pregatit doua imprimante Kyocera. Cele doua imprimante sunt de tip laser monocrom si sunt bine concepute pentru a incuraja micile afaceri sau persoanele care au nevoie de o imprimanta ieftina si buna care sa dea randament si sa nu va puna la cheltuieli cu consumabilele.

Kyocera FS-1300D  este o imprimanta robusta, dar compacta pentru clasa ei. Este foarte buna calitate pret si o recomandam cu incredere daca aveti de printat multe pagini si v-ati saturat de imprimantele cu cerneala care necesita reincarcare dupa 50-100 pagini printate. Este perfecta pentru activitatea de birou si atinge o viteza de pana la 30 pagini pe minut la o rezolutie maxima de 1200 x 1200 dpi cu un sertar de alimentare coli de pana la 250. Aceasta imprimanta este capabila sa printeze fata-verso automat si poate printa pana la 7200 pagini cu o singura reincarcare.

Imprimanta se conecteaza cu ajutorul cablului USB la calculatorul dumneavoastra. Ea poate fi conectata si share-uita cu ajutorul unui adaptor de retea (placa de retea care nu este inclusa).

Kyocera FS-4000DN este o imprimanta ce stie sa printeze fata-verso datorita duplexului incorporat, destinata celor care au un rulaj mult mai mare de printat si pentru cei care au nevoie de o imprimanta care sa se conecteze la mai multe calculatoare. Este o imprimanta rapida ce scoate 47 pagini pe minut la o rezolutie maxima de 1200 x 1200 dpi. FS-4000DN si dispune de un sertar de alimentare coli de pana la 250.

Puteti conecta foarte usor imprimanta printr-o mufa USB la calculatorul dumneavoastra sau sa o share-uiti la fel de usor prin conectatea imprimantei in retea cu ajutorul placii de retea incorpotate, ceea ce va ajuta sa economisiti spatiu si bani aruncati pe mai multe imprimante.

Consumabilele acestei imprimante sunt acceptabile la pret si puteti alege cartuse care pot printa intre 12 000 si 20 000 de pagini. Cartusele pot fi reincarcate de mai multe ori.

Cele doua imprimante au caracteristici asemanatoare, dar cu toate acestea, Kyocera FS-4000DN se remarca prin vitaza de printare de 47 pagini pe minut, posibilitatea conectarii in retea fara costuri suplimentare si prin numarul de pagini imprimate cu o singura incarcare, dublu fata de FS-1300D.

Ambele imprimante au drivere pentru Windows 7/8, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2008, Windows Server 2003, Mac OS, Linux si le gasiti cu usurinta pe site-ul celor de la Kyocera.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati categoria imprimante laser sh.

Leave a Reply