Cum sa alegi imprimante second hand perfecte pentru biroul tau

Cum sa alegi imprimante second hand perfecte pentru biroul tau

Timp de citit: 2 minutes

De-a lungul timpului, imprimantele au cunoscut o evolutie impresionanta, iar in prezent sunt echipamente IT indispensabile in orice birou. Deoarece produsele noi, cu tehnologii si functii care mai de care mai avansate, pot avea preturi prohibitive, este indicat sa achizitionezi imprimante second hand pentru sediul afacerii tale. Daca apelezi la un furnizor cu o experienta indelungata, cum ar fi Interlink, unde comercializam produse second hand inca din 1997, ai garantia ca vei obtine echipamente IT fiabile, cu o durata de viata indelungata, un aspect si performante similare unora noi.

Ce fel de imprimante second hand ar trebui sa achizitionezi?

Avand in vedere ca vor fi folosite pentru sediul afacerii tale, cel mai important criteriu atunci cand cumperi imprimante second hand ar trebui sa fie productivitatea. Daca nu ai nevoie de o calitate impresionanta a documentelor tiparite, poti opta pentru o imprimanta inkjet in locul uneia laser. Totusi, daca specificul domeniului tau presupune tiparirea a sute de pagini pe zi, ar trebui sa investesti in dispozitive care au o viteza foarte mare de printare, atat alb-negru, cat si color.

Un alt aspect de care ar trebui sa tii cont sunt consumabilele si pretul acestora. In cazul unor imprimante second hand, pretul consumabilelor este mai redus.

In oferta noastra, gasesti urmatoarele tipuri de imprimante second hand:

1. Imprimante laser monocrom

Nu toata lumea are nevoie de imprimante color, iar cele monocrom sunt in mod logic mai ieftine decat acestea. In plus, sunt mai rapide decat imprimantele matriceale, fiind ideale pentru persoanele care nu tiparesc niciodata imagini, ci doar texte clasice precum contracte de munca sau alte tipuri de documente.

Branduri disponibile la Interlink: Brother, Dell, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Ricoh, Samsung, Xerox.

2. Imprimante laser color

Aceste imprimante second hand ofera o calitate ireprosabila a textelor, fiind create pentru a tipari volume foarte mari. Vei fi atat de multumit de rezultate incat nu vei mai vedea nicio diferenta intre o astfel de imprimanta si una noua.

Branduri: HP, Kyocera, Lexmark, Samsung.

3. Imprimante multifunctionale

Multifunctionalele iti permit sa salvezi spatiu si bani. De ce sa cumperi atat o imprimanta, cat si un scanner, un fax si un xerox, cand poti avea un singur dispozitiv? De ce sa aglomerezi biroul cand poti sa economisesti atat de mult spatiu? La Interlink gasesti multifunctionale la raportul optim calitate-pret!

Branduri: Brother, HP, Lexmark, Samsung.

4. Imprimante matriceale

Acestea folosesc o tehnologie bazata de impact: un ac cu varful rotunjit este actionat magnetic si loveste o banda textila impregnata cu cerneala, care ajunge in contact cu hartia. Imprimantele matriceale sunt robuste si rapide, putand ajunge chiar si pana la 500 de caractere tiparite pe secunda. Acestea sunt folosite in birouri, pentru formulare si facturi, in industrie si laboratoare, pentru afisarea rezultatelor aparatelor de masura, dar si in anumite case de marcat (in varianta miniaturizata).

Branduri: Epson, Wincor Nixdorf.

Daca optezi sa cumperi imprimante second hand din oferta noastra, vei beneficia de urmatoarele avantaje:

– garantie standard de 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extra;

– transport gratuit la comenzi in valoare de peste 150 de Lei;

– livrare rapida in toata tara, in maximum 48 de ore;

– drept de retur in 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea fiecarei comenzi online, pentru a achizitiona noi produse de pe site-ul nostru.

Leave a Reply