Cat de usor este sa cumperi un laptop second hand performant in 2018

Cat de usor este sa cumperi un laptop second hand performant in 2018

Timp de citit: 2 minutes

In 2018, nu mai este deloc dificil sa achizitionezi un laptop performant, la un pret redus. Daca bugetul tau este unul limitat, poti opta pentru un laptop second hand. In Occident, chiar daca puterea de cumparare este mult mai ridicata, aceste produse sunt la mare cautare, deoarece ofera cel mai bun raport pret-calitate.

Si Romania incepe sa depaseasca prejudecata conform careia “second hand” ar fi sinonim cu vechi si de proasta calitate. Acest lucru este foarte departe de adevar, iar un laptop second hand poate fi in anumite cazuri chiar mai fiabil decat unul nou. Acest lucru se intampla deoarece produsele noi sunt rareori testate individual, fiind scoase de pe linia de productie si ambalate, pe cand un laptop second hand este verificat inainte de a fi introdus in oferta unui furnizor IT.

In plus, avansul tehnologic si scaderea preturilor au facut ca laptopurile second hand sa fie, in 2018, suficient de performante pentru a satisface chiar si cei mai exigenti clienti. De asemenea, daca alegi un furnizor de echipamente IT second hand cu experienta si numai cu recenzii pozitive, vei beneficia de o garantie indelungata si de multiple alte avantaje.

Spre exemplu, la Interlink, furnizam echipamente IT second hand inca din 1997, iar pentru toate laptopurile second hand achizitionate de la noi iti oferim urmatoarele beneficii:

garantie standard de 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa;

transport gratuit si livrare rapida in maximum 48 de ore, in toata tara;

drept de retur in 60 de zile;

un credit de 5% din valoarea fiecarei comenzi online, pentru a cumpara noi produse de pe site.

In oferta noastra gasesti laptopuri second hand de la 589 la 3.299 de Lei, provenind de la branduri renumite la nivel international, printre care Dell, Fujitsu Siemens, HP si Lenovo. Acestea sunt dotate cu procesoare de la Intel si AMD, de la prima pana la a cincea generatie, care dezvolta o frecventa intre 1,50 si 2,90 GHz.

In ceea ce priveste memoria RAM, laptopurile second hand 2018 din oferta Interlink au intre 4 si 8 GB RAM DDR 3. Daca te intereseaza in special spatiul de stocare, trebuie sa stii ca acesta variaza in functie de model intre 120 si 500 GB, HDD sau SSD. Pe de alta parte, display-ul are intre 11,6 si 17,3 inch si o rezolutie intre 1280×720 si 1920×1080 pixeli.

Daca nu esti pe deplin multumit de performantele laptopului second hand, il poti imbunatati atat de partea de hardware, cat si pe partea de software. Iti oferim urmatoarele optiuni:

hardware: 500 GB HDD, 8 GB DDR 3, 120 GB SSD, 240 GB SSD;

software: licenta Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Windows 8.1 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, licenta Kaspersky Anti-Virus 1 an, licenta Bitdefender Anti-Virus 1 an;

garantie: de la 1 an la 4 ani garantie PLUS;

altele: geanta pentru laptop second hand.

Leave a Reply