Avantajele achizitionarii unui laptop second hand in locul unuia nou

Avantajele achizitionarii unui laptop second hand in locul unuia nou

Timp de citit: 2 minutes

Atunci cand aud expresia “laptop second hand”, multi dintre cei care isi doresc sa achizitioneze un laptop fiabil si ieftin tind sa faca un pas in spate. Conceptia generala este ca un laptop second hand este uzat din punct de vedere moral, nu arata precum unul nou si se va defecta mult mai repede.

Adevarul este, insa, cu totul altul: un laptop second hand cumparat dintr-un magazin de profil, acolo unde este testat riguros de specialisti inainte de a fi scos la vanzare, poate fi la fel de util nevoilor tale precum unul nou si, pe deasupra, este si mult mai ieftin.

Experienta de 20 de ani in comercializarea produselor IT second hand ne-a invatat ca nu merita sa faci o investitie foarte mare intr-un produs mult prea performant pentru nevoile tale. De aceea, primul aspect la care trebuie sa te gandesti in momentul in care doresti sa achizitionezi un laptop second hand este scopul pentru care il vei folosi.

Daca laptopul va fi utilizat pentru navigare pe internet, vizionare de filme si cateva programe usoare de editare foto/video, nu este nevoie de o configuratie foarte puternica. Similar, daca detii o firma de contabilitate, nu merita sa cumperi laptopuri noi si foarte performante, pentru ca acestea nu vor spori cu nimic performantele programelor simple de editare text si, in plus, sunt si foarte costisitoare.

Iata mai jos care sunt principalele avantaje daca alegi sa cumperi un laptop second hand de la Interlink:

1. Pret scazut. In mod obisnuit, pretul unui laptop second hand este cu 70% mai mic decat pretul aceluiasi model nou sau al unuia similar.

2. Garantie extinsa. Orice laptop second hand beneficiaza de o garantie standard de 12 luni, care poate fi extinsa pana la 5 ani.

3. Service. Beneficiezi de service rapid si de calitate pentru orice laptop second hand cumparat, indiferent de metoda de achizitie: prin comanda online, prin comanda telefonica sau prin ridicare de la sediul firmei.

4. Brand. In oferta noastra vei gasi numai laptopuri second hand de la branduri renumite si de incredere: Fujitsu Siemens, Lenovo, HP si Dell.

5. Metode de plata variate. Nu in ultimul rand, beneficiezi de toate metodele de plata disponibile: numerar, ramburs, card de debit sau de credit, ordin de plata sau leasing IT.

Alte avantaje ale achizitionarii unui laptop second hand de la Interlink includ:

– transport gratuit la comenzi de peste 150 de Lei;

– livrare rapida in maximum 48 de ore, in toata tara;

– drept de retur in 60 de zile.

In plus, la fiecare comanda vei primi 5% din valoarea acesteia sub forma de credit, pe care il vei putea folosi pentru comenzile ulterioare.

In prezent, oferta noastra de laptopuri second hand include modele cu procesoare Intel Core i7, Intel Core i5, Intel Core i3 si Intel Celeron, cu frecvente intre 1,60 GHz si 2,60 GHz, in functie de nevoile tale. Produsele au display-uri cu dimensiuni intre 11,6 si 15,4 inci, memorii RAM de pana la 16 GB si hard-disk-uri intre 128 si 500 GB. Te asteptam!

Leave a Reply