Trei dintre cele mai performante laptopuri second hand, in oferta Interlink

Trei dintre cele mai performante laptopuri second hand, in oferta Interlink

Timp de citit: 2 minutes

Desi multa lume echivaleaza notiunea de “laptop second hand” cu performante scazute si o durata de viata redusa, adevarul este cu totul altul. Daca achizitionezi un laptop second hand de la o companie cu o experienta indelungata si recenzii pozitive din partea clientilor, cum este Interlink, vei beneficia de un produs fiabil, cu o durata de viata extinsa si performante similare celor ale modelelor noi.

In plus, la Interlink, beneficiezi si de numeroase alte avantaje atunci cand cumperi un laptop second hand: garantie standard de 12 luni care poate fi prelungita pana la 5 ani, transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei, livrare rapida in toata tara in maximum 48 de ore si drept de retur in 60 de zile.

Iata mai jos trei modele de laptop second hand, disponibile in oferta Interlink, care au performante similare unora noi:

HP EliteBook 2570p

Trei dintre cele mai performante laptopuri second hand, in oferta Interlink

Acest laptop second hand de 12,5 inch are un design rafinat, cantareste numai 1,7 kilograme si face parte din gama de top a celor de la HP. Realizat dintr-un aliaj de otel si titan, HP EliteBook 2570p este conceput sa reziste socurilor.

Dotat cu un procesor Intel Core i5-3360M cu o frecventa de 2,8 GHz, acest laptop second hand are o memorie RAM de 4 GB DDR3 si o memorie interna de 320 GB. Materialele de calitate superioara si performantele acestui laptop second hand transforma munca intr-o placere.

Fujitsu Siemens S751

Trei dintre cele mai performante laptopuri second hand, in oferta Interlink

Acest laptop second hand are un design foarte compact, toate porturile si intrarile video fiind asezate in asa fel incat S751 sa aiba dimensiuni cat mai reduse. Laptopul are carcasa de culoare neagra si tastatura de culoare alba, acest contrast oferindu-i un aspect sport foarte placut privirii. Laptopul este construit din materiale foarte rezistente, precum plastic dur si aliaje din metal, dar cu toate acestea cantareste doar 2 kilograme.

Display-ul laptopului este LED backlight HD cu tehnologie Antiglare si luminozitate de 220 cd/m2, diagonala este de 14 inch, iar rezolutia maxima este de 1366×768 pixeli. In ceea ce priveste porturile, laptopul second hand Fujitsu Siemens S751 are 4 intrari USB 2.0, un port RJ-45 pentru retea, un port RJ-11, o intrare VGA si intrari audio pentru casti/boxe si microfon. Ceea ce face acest laptop foarte performant este procesorul Intel Core i3-2310M, cu o frecventa de 2,10 GHz, 2 nuclee si 3 MB memorie cache. Laptopul vine cu 4 GB de memorie RAM DDR3 si spatiu de stocare 320 GB SATA, care poate fi marit in functie de preferintele tale.

HP ProBook 6470b

Trei dintre cele mai performante laptopuri second hand, in oferta Interlink

Acest laptop second hand are un ecran mat de 14 inch HD si prezinta multe interfete utile pentru add-on-uri, dovedindu-se un partener excelent pentru utilizatorii care au nevoie de mobilitate. Procesorul este de generatia a 3-a, i3-3110M, are doua nuclee si o frecventa de 2,40 GHz. De asemenea, acest procesor are 3 MB cache.

Celelalte specificatii tehnice ale acestui laptop second hand includ o memorie RAM de 4 GB DDR3 si o capacitate de stocare a hard-disk-ului de 320 GB. Grafica este asigurata de placa video integrata Intel Graphics 4000, care multiplica performantele precedentelor solutii Intel GMA HD. Bateria este Li-Ion de 55 Wh cu 6 celule si poate asigura o functionare continua de 7 ore.

Leave a Reply