Doua modele de laptopuri refurbished mai performante decat unele noi

Doua modele de laptopuri refurbished mai performante decat unele noi

Timp de citit: 3 minutes

Desi in Occident laptopurile refurbished sunt la mare cautare, in Romania aceasta notiune este privita cu scepticism de unii, in timp ce altii o echivaleaza cu o durata de viata redusa si performante scazute. Acest lucru se intampla deoarece multi oameni nu stiu exact ce inseamna un laptop refurbished, iar unii pun semnul egal intre acest concept si cel de second hand.

Un laptop refurbished fie a fost folosit pentru o perioada foarte scurta de timp, apoi reconditionat, fie a fost doar resigilat, fara a fi folosit vreodata. Prin urmare, un laptop refurbished se prezinta in conditii impecabile si are performante similare cu ale modelelor noi. Diferenta uriasa intre un laptop refurbished si unul nou este data insa de pret. Un laptop resigilat sau reconditionat poate ajunge sa coste chiar si de 2-3 ori mai putin decat unul nou, din simplul motiv ca ambalajul a fost desfacut sau ca a fost folosit cateva saptamani.

Spre deosebire de laptopurile second hand, cele refurbished au o garantie mai indelungata, similara produselor noi, si sunt dotate cu sistem de operare preinstalat si licenta Windows gratuita. In oferta Interlink se gasesc numeroase laptopuri refurbished cu performante chiar mai ridicate decat ale unor modele mai noi, dintre care ne-am oprit astazi asupra a doua modele.

1. Fujitsu Siemens S751

Doua modele de laptopuri refurbished mai performante decat unele noi

Acest laptop are un design compact, toate porturile si intrarile video fiind asezate astfel incat produsul sa fie cat mai mic. Contrastul dintre culoarea neagra de la exterior si culoarea alba a tastaturii ii ofera acestui laptop refurbished un aspect sport. Desi este facut din materiale foarte rezistente, precum plastic dur si aliaje de metal, laptopul Fujitsu Siemens S751 este foarte usor, cantarind doar 2 kilograme. Diagonala ecranului este de 14 inch, rezolutia maxima de 1366×768 pixeli, iar display-ul este LED backlight (HD), cu tehnologie Antiglare si luminozitate de 220 cd/m2.

Acest laptop refurbished este foarte util pentru acasa sau la birou, se misca foarte rapid si este dotat cu o unitate optica pentru citirea/scrierea de DVD-uri, un cititor de carduri, 4 intrari USB 2.0, un port RJ-45 pentru retea, unul RJ-11, o intrare VGA, o intrare audio pentru casti si o intrare pentru microfon. Insa ceea ce face acest laptop refurbished cu adevarat puternic este procesorul Intel Core i3-2310M, care are 2 nuclee si o frecventa de 2,10 GHz. Laptopul Fujitsu Siemens S751 are o memorie de 4 GB RAM DDR 3 si un spatiu de stocare de 320 GB SATA, care poate fi extins.

2. HP EliteBook 8470p

Doua modele de laptopuri refurbished mai performante decat unele noi

Acest laptop refurbished este adresat clientilor de business, avand o carcasa eleganta de aluminiu. Suficient de usor si mobil pentru a fi folosit fara probleme in calatoriile de afaceri sau in concediu, HP EliteBook 8470p are un ecran de 14 inci LED Backlit HD, cu o rezolutie de 1366×768 pixeli. Functia HP Quick Web, care poate fi accesata de deasupra tastaturii, permite utilizatorului accesul rapid la internet, navigarea in browser si verificarea e-mail-ului fara a porni efectiv sistemul de operare. In plus, functia HP Ultra Extended Life Notebook Battery iti permite sa folosesti laptopul pentru o perioada mai indelungata, economisind bateria.

HP EliteBook 8470p este un laptop refurbished performant, dotat cu procesor Intel Core i5 cu o frecventa de 2,5 GHz. Memoria RAM DDR 3 poate fi extinsa pana la 16 GB, gratie celor 2 sloturi, iar pe partea de conectivitate acest laptop se “lauda” cu USB 3.0, USB 2.0, VGA, DisplayPort, FireWire, Lan, WiFi, modem, iesire audio si iesire pentru microfon.

La Interlink, orice laptop refurbished ai alege, beneficiezi de urmatoarele avantaje:

– transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 de Lei;

– livrare rapida in toata tara, in maximum 48 de ore;

– garantie standard de 36 de luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa;

– sistem de operare preinstalat si licenta Windows gratuita;

– 5% din valoarea oricarei comenzi online, sub forma unui credit, pe care il poti folosi ulterior pentru noi comenzi pe site-ul Interlink.

Leave a Reply