Pasionat de Adobe Photoshop? Iata trei laptopuri refurbished pe care functioneaza ireprosabil!

Pasionat de Adobe Photoshop? Iata trei laptopuri refurbished pe care functioneaza ireprosabil!

Timp de citit: 2 minutes

Adobe Photoshop este unul dintre cele mai apreciate si utilizate programe de tip software din lume, inclusiv in Romania. Daca lucrezi intr-un domeniu care presupune folosirea acestui program sau pur si simplu esti pasionat de design grafic, ai nevoie de un echipament IT suficient de puternic incat sa ruleze Adobe Photoshop. In cazul in care fondurile nu iti permit sa iti achizitionezi un dispozitiv nou, trebuie sa stii ca exista cateva modele de laptopuri refurbished pe care acest software functioneaza foarte cursiv.

Un laptop refurbished care sa ruleze Adobe Photoshop trebuie sa indeplineasca anumite criterii in ceea ce priveste specificatiile. In primul rand, trebuie sa fie dotat cu un procesor puternic, spre exemplu Intel Core i7. In al doilea rand, capacitatea RAM trebuie sa fie ridicata, de preferat peste 8 GB RAM DDR 3. De asemenea, este recomandat ca unitatea de stocare sa fie de tip SSD, mai rapida decat un HDD.

Chiar daca astfel de performante nu sunt usor de regasit in laptopuri refurbished, poti oricand sa optezi pentru un upgrade de hardware. In continuare, ti-am pregatit cateva modele care intrunesc toate criteriile de mai sus sau care pot ajunge la respectivele specificatii prin intermediul unui upgrade la un pret redus:

1. Laptop refurbished HP Zbook 14

Aceste laptopuri refurbished sunt dotate cu un procesor Intel Core i7-4600U de generatia a 4-a, care dezvolta o frecventa de 2,10 GHz (3,30 GHz in modul turbo). HP Zbook 14 are 16 GB RAM DDR 3 si o memorie de 256 GB SSD. Acest laptop are un ecran LED-backlit HD anti-glare, cu diagonala de 14 inch, suficienta pentru Adobe Photoshop, si o rezolutie de 1920×1080 pixeli. In ceea ce priveste placa video, aceasta este Onboard Intel HD Graphics 4000, iar greutatea acestui laptop este de doar 1,62 kg.

2. Laptop refurbished HP Zbook 15

HP Zbook 15 functioneaza cu ajutorul aceluiasi model de procesor, are aceeasi capacitate RAM si aceeasi memorie interna. Diferenta consta in ecranul putin mai mare, de 15 inch. Greutatea acestor laptopuri refurbished este mai mare decat a modelului anterior, de 2,8 kg. Ambele modele HP Zbook sunt dotate cu licenta Windows 10 Home sau Windows 10 Pro, oferite in mod gratuit de Interlink.

3. Laptop refurbished HP EliteBook 8440p + UPGRADE

Aceste laptopuri refurbished sunt dotate cu un procesor Intel Core i7-640M, care dezvolta o frecventa de 2,80 GHz. Ecranul are o diagonala de 14 inch (1366×768 pixeli), placa video este Onboard Intel HD Graphics, iar greutatea acestui laptop este de 2,12 kg.

Capacitatea RAM este de 4 GB DDR 3, iar memoria interna este de 320 GB HDD, acestea fiind capitolele la care HP EliteBook 8440p necesita imbunatatiri. Pentru ca Adobe Photoshop sa functioneze ireprosabil, ai nevoie de inca 8 GB RAM DDR 3 si de un SSD de 120 sau de 240 GB de la Interlink.

Daca alegi sa achizitionezi unul dintre modelele de mai sus de pe site-ul nostru, vei beneficia si de urmatoarele avantaje:

– garantie standard de 36 de Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa;

– transport gratuit;

– livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara;

– drept de retur in 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a achizitiona noi produse.

Leave a Reply