Saptamana Reducerilor la Interlink, incepand cu 1 Iunie!

Saptamana Reducerilor la Interlink, incepand cu 1 Iunie!

Timp de citit: < 1 minute

Saptamana Reducerilor ofera Discounturi de până la 45% la produse IT în această Săptămână!

Săptămâna Reducerilor a sosit la Interlink.ro! Te așteptăm pe site-ul nostru pentru a beneficia de discount-uri de până la 45% la produse IT!

În Săptămâna Reducerilor puteți profita pentru a achiziționa acel minunat Calculator, Imprimantă, Laptop, Monitor sau Imprimantă laser de care ai nevoie, aceasta fiind ocazia să faci cea mai bună economie.

La Interlink.ro ne ocupăm să facem oameni ca tine fericiți datorită multiplelor avantaje pe care le oferim.

Prețuri foarte avantajoase:

Interlink oferă prețuri imbatabile la produse din categoria Refurbished sau Second-Hand iar Săptămâna Reducerilor este un motiv în plus să economisești bani cu ajutorul nostru.

Transport gratuit:

Dacă nu știai deja, orice produs care depășește 150 de Lei, este livrat gratuit prin curier rapid.

Extinderea garanției:

Pe lângă garanția standard, oferim până la 4 ani garanție extra la orice produs.

Licență Windows inclusă:

Încă un beneficiu pe care îl oferim este că sistemele PC sau laptopurile refurbished pe care noi le comercializăm au licență Windows inclusă.

Configurare personalizată PC:

Interlink îți dă posibilitatea de a îmbunătăți contra-cost configurațiile PC pe care le oferă. Astfel, dacă vrei să adaugi unei configurații existente un SSD ultra-rapid, sau mai multă memorie RAM, atunci noi îți stăm la dispoziție pentru a face schimbarea dorită.

Drept de returnare:

Pentru că ținem la satisfacția clienților noștri, un beneficiu suplimentar la achiziționarea oricărui produs este că îl puteți returna în termen de 60 de zile fără cost suplimentar.

Promoția durează puțin:

Așa cum este normal, îți recomandăm să beneficiezi de aceste reduceri de prețuri, cât încă sunt valabile. Săptămâna Reducerilor este aici, ești hotărât să economisești bani cu Interlink?

Leave a Reply