Reduceri la laptopuri second hand, in luna soldarilor la Interlink

Reduceri la laptopuri second hand, in luna soldarilor la Interlink

Timp de citit: 2 minutes

Cu siguranta stii ca principalul avantaj al achizitionarii unui laptop second hand il reprezinta pretul. Daca alegi un furnizor cu o experienta indelungata pe aceasta piata, cum ar fi Interlink, poti fi sigur ca vei beneficia de un produs cu un aspect si performante similare unuia nou, insa la un pret de pana la doua-trei ori mai mic. Acum, preturile au scazut si mai mult, deoarece este luna soldarilor si beneficiezi de sute de reduceri.

La Interlink, iti oferim reduceri la laptopuri second hand, toate modelele avand un pret cu 10% mai mic. Astfel, pentru laptopul second hand Dell Latitude E4310, cel mai accesibil produs din aceasta gama, vei plati 607,5 Lei in loc de 675 de Lei. Iar pentru laptopul second hand Lenovo ThinkPad X1 CARBON, cel mai performant produs din oferta noastra, vei plati 3.509,1 Lei in loc de 3.899 Lei. Reducerile nu se opresc insa aici: alte produse din oferta Interlink ajung sa coste chiar si cu 39% mai putin in luna soldarilor!

Pe langa reduceri la laptopuri second hand, beneficiezi si de multiple alte avantaje daca alegi sa achizitionezi produsele noastre. In primul rand, deoarece comercializam echipamente IT second hand inca din 1997, poti fi sigur ca nu vei achizitiona un produs care sa se defecteze iremediabil dupa doar cateva luni. Toate laptopurile second hand si celelalte produse din oferta noastra sunt testate riguros, curatate si reparate inainte de a fi scoase la vanzare. Astfel, vei primi un produs cu un aspect si performante similare unuia nou, iar particula “second hand” din denumirea sa nu va fi altceva decat o simpla formalitate.

Reducerile la laptopuri second hand sunt atractive, insa exista cateva motive chiar mai bune pentru a achizitiona astfel de produse de la Interlink. Toate acestea provin de la producatori de top: Dell, Fujitsu Siemens, HP si Lenovo. In plus, specificatiile laptopurilor second hand din oferta noastra sunt impresionante:

rezolutie: intre 1280×720 pixeli si 2560×1440 pixeli;

diagonala: intre 11,6 inch si 17,3 inch;

procesor: AMD sau Intel, cu o frecventa intre 1,50 GHz si 2,90 GHz;

generatie procesor: generatia 1 pana la generatia a 6-a;

memorie RAM: DDR3, intre 2 GB si 8 GB;

stocare: HDD, SATA, SSD, cu o capacitate intre 80 GB si 500 GB;

unitate optica: DVD-ROM, DVD-RW;

– wireless, webcam, tastatura numerica si alte dotari premium.

Nu in ultimul rand, pe langa reduceri, laptopurile second hand din oferta noastra iti aduc si urmatoarele avantaje:

garantie standard 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa;

transport gratuit (valabil pentru orice comanda a carei valoare depaseste 150 de Lei);

livrare rapida, in toata tara, in maximum 48 de ore;

drept de retur in 60 de zile.

De asemenea, daca plasezi chiar acum o comanda online pe site-ul Interlink, profitand de reducerile la laptopuri second hand, beneficiezi de un credit de 5% din valoarea comenzii, pe care il poti folosi pentru a achizitiona alte produse de pe site.

Leave a Reply