HP 8200 Elite SFF, vedeta categoriei calculatoare refurbished de pe site-ul nostru

HP 8200 Elite SFF, vedeta categoriei calculatoare refurbished de pe site-ul nostru

Timp de citit: 2 minutes

Oferta Interlink de calculatoare refurbished este foarte variata, incluzand peste 100 de modele de top de la branduri renumite precum Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo sau Osborne. Majoritatea calculatoarelor refurbished din oferta noastra sunt dotate cu procesoare Intel Core i5 sau i3, au o capacitate HDD intre 250 si 500 GB si o frecventa a procesorului de peste 3,10 GHz.

In plus, toate vin echipate cu sistem de operare Windows 10 Home sau Windows 10 Pro si beneficiaza de transport gratuit, de livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara si de o garantie standard de 36 de luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa.

In acest articol, ne vom concentra insa pe “vedeta” calculatoarelor refurbished din oferta Interlink: este vorba despre HP 8200 Elite SFF, care a primit cea mai mare nota din partea utilizatorilor site-ului nostru, gratie raportului excelent calitate-pret si a specificatiilor mult peste medie.

HP 8200 Elite SFF are un design compact, toate porturile si intrarile video fiind asezate astfel incat acest calculator refurbished sa fie unul cat mai mic ca dimensiuni. Calculatorul este negru in intregime, ceea ce il face foarte aspectuos, si este construit din materiale foarte rezistente precum plastic dur si aliaje din metal/aluminiu. Cantarind doar 8 kilograme, acest calculator refurbished este foarte fiabil si are o durata de viata indelungata, fiind foarte util atat acasa, cat si la birou.

Calculatorul refurbished HP 8200 Elite SFF este dotat cu placa video Onboard, iar in ceea ce priveste porturile, are 10 intrari USB 2.0, un port RJ-45 pentru retea, intrari DVI si VGA pentru conectarea la un monitor sau videoproiector, intrari audio pentru casti sau boxe si 2 intrari pentru microfon.

Insa ceea ce face acest calculator refurbished cu adevarat performant este procesorul Intel Core i5-2400, care face parte din generatia a 2-a de procesoare Intel Core i5. Procesorul are 4 nuclee, 6 MB memorie cache si o frecventa standard de 3,10 GHz, insa poate ajunge la 3,40 GHz la viteze turbo. Consumul procesorului este de 95 W, fiind compatibil cu maximum 32 GB de memorie RAM. Acest calcultor refurbished vine de asemenea echipat cu 4 GB memorie RAM DDR3 si spatiu de stocare 250 GB SATA, care poate fi marit in functie de preferintele tale.

Clientii Interlink care au optat pentru acest calculator refurbished au fost foarte incantati de achizitia facuta. “Totul este la superlativ: produsul, livrarea, rapiditatea cu care s-a efectuat procesarea comenzii! Multumesc mult si recomand!”, este numai una dintre recenziile calculatorului refurbished HP 8200 Elite SFF.

La fel ca toate celelalte produse refurbished din oferta noastra, HP 8200 Elite SFF vine cu licenta gratuita Windows 10 si cu o garantie standard de 36 de luni, care poate fi extinsa pana la 5 ani. In plus, daca alegi sa comanzi online acest calculator refurbished, primesti un credit in valoare de 5% din valoarea comenzii, care poate fi folosit pentru a achizitiona alte produse din oferta Interlink.

Leave a Reply