Interlink a introdus calculatoare ieftine barebone in oferta sa!

Interlink a introdus calculatoare ieftine barebone in oferta sa!

Timp de citit: 2 minutes

Pentru ca suntem atenti la toate cerintele si nevoile tale, dar si la tendintele de pe piata internationala, de curand am introdus in oferta noastra PC-urile barebone. Acestea sunt calculatoare ieftine asamblate partial sau un kit neasamblat de piese, care permit o personalizare mai eficienta, dar si costuri mai mici. Aceste PC-uri nu includ procesor, memorii, HDD si unitate optica, ci doar placa de baza, carcasa, cooler si sursa.

Iata in continuare care sunt cele trei modele de calculatoare ieftine de tip barebone din oferta Interlink:

1. Calculatoare ieftine barebone Dell Optiplex 3020 SFF

Acest model este dotat cu o placa de baza cu 2 sloturi si urmatoarele porturi: USB 3.0, USB 2.0 si Ethernet (RJ-45). Carcasa este de tip SFF/Desktop, iar pretul este de 199 de Lei.

2. Calculatoare ieftine barebone Fujitsu Esprimo E420 SFF

Aceste calculatoare ieftine se remarca printr-o carcasa SFF/Desktop cu un aspect spectaculos, care adaposteste o placa de baza cu 2 sloturi si porturi USB 3.0, USB 2.0 si Ethernet (RJ-45). Pretul este de 149 de Lei.

3. Calculatoare ieftine barebone HP 800 G1 SFF

Cu un pret de 199 de Lei, aceste calculatoare ieftine sunt dotate cu o placa de baza cu 4 sloturi si porturi USB 3.0, USB 2.0 si Ethernet (RJ-45).

Pentru a deveni functionale, aceste calculatoare ieftine trebuie dotate cu procesor, memorii, HDD si unitate optica. Pe toate le gasesti la Interlink, la preturi accesibile, in categoria “Componente calculator”, alaturi de: adaptoare si cabluri, placi de retea, placi de sunet si placi video. Componentele pentru calculatoare ieftine din oferta Interlink provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, precum Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Intel, Lenovo etc.

De asemenea, vei avea nevoie si de periferice – monitor, tastatura, mouse – pe care ti le oferim tot noi. In ceea ce priveste monitoarele, la Interlink gasesti modele second hand si refurbished, de la 17 la 27 de inch, la preturi pornind de la 149 de Lei. Legat de tastatura si mouse, acestea au preturi pornind de la 18, respectiv 15 Lei.

Totodata, la fel ca in cazul tuturor produselor second hand, calculatoarele ieftine barebone beneficiaza de o garantie standard de 12 Luni. Aceasta poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de extra garantie.

In plus, daca se intampla sa fii nemultumit de performantele calculatoarelor de la Interlink, nu uita ca acestea pot fi upgradate dupa cum urmeaza:

– HDD: 160 GB, 250 GB, 500 GB, 1 TB, 2 TB;

– SSD: 120 GB, 240 GB.

Toate produsele din oferta Interlink beneficiaza de urmatoarele avantaje:

– transport gratuit pentru produse a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei;

– livrare rapida in maximum 48 de ore, in toata tara;

– drept de retur in 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea oricarui produs achizitionat, pentru a cumpara si alte produse de pe site.

Leave a Reply