Noua oferta de sezon – Calculatoare SH ieftine

Timp de citit: < 1 minute


Buna ziua, va anuntam ca am inoit stocul de calculatore cu multe modele noi, fiabile si la preturi bune. Printre aceste configuratii gasiti procesoare de tip Intel Pentium D 925 Dual Core, Intel Celeron D 430, Intel Dual Core E2140 si intel pentium 4. Pentru ca nu va pot prezenta toate aceste calculatoare second hand ieftine intr-un singur articol am ales un singur model dintre acestea si anume HP DC7600 Tower.

Acest calculator second hand mi se pare o investitie foarte buna pentru un utilizator care are nevoie de o unitate Tower stabila si usor de upgradat. In componenta sa gasim un procesor intel Pentium 4 care lucreaza la o frecventa de 3000 mhz, o memorie RAM DD2 cu o capacitate de 1024 mb si o placa video incorporata Intel GMA 900 care permite share pana la 128 mb.

Lasand la o parte aceste aspecte, unitatea poate suporta procesoare intel din familia Pentium D Dual core cu frecvente de 3.4 ghz, iar memoria RAM pote fii extinsa pana la 4 gb.
Pentru placi video, tv tunere, placi audio si alte extensii avem la dispozitie un slot PCI-e x16 Full height si un slot PCI-e x 1 full height si 2 sloturi, pentru hard disc-uri si unitati optice avem un conector IDE ce suporta 2 componente si 2 conectori S-ATA.

Spatiul de stocare a datelor standard al acestui calculator ieftin sh este de 40 gb iar unitatea optica este DVD-ROM. Acestea doua pot extinse prin sloturile mai sus mentionate in limita tehnologiei disponibile pe piata.
Posibilitatile de comunicare sunt oferite de 8 Porturi USB, 5 Porturi Audio, 1 Port RJ-45, 1 Port VGA, 1 Port Serial si un Port Paralel.

Pentru detalii suplimentare despre acest calculator, stocuri si preturi va rugam accesati categoria CALCULATARE IEFTINE SH

Leave a Reply