Televizoare LCD HANNSPREE

Timp de citit: < 1 minute

Buna ziua si bine v-am gasit, prin articolul de astazi tin sa va anunt ca am adus o serie noua de televizoare LCD noi si SH marca HANNSPREE. Televizoarele au diagonale de 15, 19, 22, 32 si 37 inci si sunt HD Ready. Majoritatea televizoarelor au conexiuni HDMI si beneficiaza de un sunet HD.

Preferatul meu dintre acestea este modelul HANNSPREE ST221MBB deoarece are o diagonala de 56 cm (22 inci), adica nu este nici prea mare nici prea mic si se poate aseza oriunde in camera. Ecranul LCD/TFT este de tip Wide XGA in format 16:9 si suporta rezolutii de 1680 × 1050 dpi.

Este un televizor cu multe conexiuni ca: HDMI, VGA, AV/ COMPONENT, S-VIDEO, SCART in/out, intrare audio 3.5 mm si iesire audio pentru casti 3.5 mm. Toate aceste conexiuni ii ofera posibilitatea de a se conecta la multiple aparate cum ar fii calculator, laptop, DVD, MP3, Casti audio si altele. Fiind un televizor modest, nu ocupa mult spatiu, are o imagine clara si vine cu 2 boxe incorporate de 2.5 W bucata.
Designul cu linii subtiri il ajuta sa se potriveasca in orice incapere si sa uimeasca prin dimensiunile reduse ale marginilor care ascund boxele.

Singurul dezavantaj pe care il poate avea acest televizor este ca vine fara telecomanda, ceasta se poate achizitiona separat.

Pentru detalii suplimentare despre noul stoc de televizoare cat si despre preturi va rugam vizitati categoria TELEVIZOARE LCD

Leave a Reply