Serverele second hand Dell PowerEdge T310, cele mai apreciate din oferta noastra

Serverele second hand Dell PowerEdge T310, cele mai apreciate din oferta noastra

Timp de citit: 2 minutes

Serverele sunt programe de tip software care ofera servicii altor aplicatii, aflate pe acelasi PC sau pe PC-uri diferite. De cele mai multe ori, programele de tip server asteapta ca aplicatiile-client sa se conecteze la ele. Totodata, in limbajul IT, se mai numesc “servere” si calculatoarele care ruleaza programele descrise mai sus. In acest articol, ne vom referi la servere in aceasta ultima acceptiune.

In general, orice calculator poate fi considerat un server, atat timp cat are instalate programe specifice. Cu toate acestea, exista un anumit tip de PC-uri, mai fiabile si care se remarca printr-un design special, care indeplinesc cu brio rolul de server. In oferta noastra se regasesc peste 100 de modele de servere second hand, de la branduri precum Dell, Fujitsu Siemens, HP si IBM. In acest articol, am decis sa vorbim despre cel mai apreciat dintre ele, conform notelor acordate de voi.

Este vorba despre Dell PowerEdge T310 Tower, un server second hand puternic, asa cum ii spune si numele, cu un raport calitate-pret ideal. Achizitionand acum acest model, vei plati pretul special de 540 de Lei, extrem de redus pentru un astfel de PC, si vei economisi 60 de Lei, intrucat pretul obisnuit este de 600 de Lei.

“Este un produs foarte bun, sunt multumit de achizitia facuta. 5 stele!”, ne-ati spus voi despre serverele second hand Dell PowerEdge T310 Tower, iar caracteristicile si specificiatiile pe care le vom enumera in continuare confirma acest calificativ foarte bun.

Serverele second hand PowerEdge T310 vin intr-o carcasa de tip Tower, cu un socket care este usor de administrat, si iti ofera usurinta in manevrare si o performanta demna de o mare companie. Sasiul compact sustine pana la 4 hard disk-uri, fie de 2,5 inch, fie de 3,5 inch. Pe langa memoria DDR3 performanta, acest model se remarca si prin sistemul avansat de management.

Mult mai puternic decat un server elementar, entry-level, modelul de la Dell a fost gandit atat pentru uz personal, cat si pentru business. Aceste modele de servere second hand pot fi inclusiv manageriate de la distanta si dispun de optiuni RAID eficiente.

La fel ca orice alt produs care iese de pe banda de productie Dell, acest server second hand ofera plusvaloare, prin solutiile gandite la cel mai inalt standard al industriei, si se remarca printr-un design placut si inovativ.

Totodata, aceste servere second hand sunt dotate cu o tehnologie energetica inteligenta, optimizata pentru folosirea unei cantati cat mai mici de curent. Acest lucru este posibil datorita surselor cu consum scazut cu care acest PC este construit si care ofera o alimentare optima.

Specificatii servere second hand Dell PowerEdge T310 Tower

Procesor: Intel Core i3-530, 2,93 GHz, 4 MB Cache;

Memorie: 4 GB RAM DDR3 ECC, memorie maxima 32 GB;

Unitati de stocare: hard disk 250 GB SATA, RAID Perc H200, 4 HDD suportate;

Placa de baza: 2 sloturi memorie, Chipset Intel 3400;

Retea: 2 porturi retea, viteza 10 / 100 / 1.000 Mbps;

Surse: 2 surse instalate, putere 2 x PSU Hot Swap.

Leave a Reply