Serverele second hand, printre cele mai apreciate produse de pe site-ul nostru

Serverele second hand, printre cele mai apreciate produse de pe site-ul nostru

Timp de citit: 2 minutes

Pe langa calculatoare, laptopuri si imprimante, pe site-ul nostru poti gasi si o oferta foarte variata de servere second hand. Acestea sunt PC-uri cu o configuratie speciala, mai puternice, construite pentru a procesa solicitari si a trimite date catre computerele legate intr-o retea sau pe Internet, denumite computere-client. In general, orice calculator poate deveni server, atat timp cat ruleaza anumite programe de tip software. Totusi, este recomandat sa alegi un PC special construit pentru a indeplini rolul de server, intrucat acestea sunt mult mai robuste.

Avand in vedere constructia si specificatiile lor, serverele tind sa aiba preturi mai mari decat PC-urile obisnuite, uneori prohibitive. Cu toate acestea, daca optezi pentru servere second hand, le vei putea achizitiona mult mai ieftin. Pe site-ul nostru gasesti peste 100 de modele, cu preturi incepand de la 540 de Lei. Toate acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, dupa cum vom vedea in continuare.

Ce servere second hand se regasesc in oferta Interlink?

Producatori: Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM;

Categorii: Intel Xeon Octa Core, Intel Xeon Hexa Core, Intel Xeon Quad Core, Intel Xeon Dual Core;

Capacitate HDD: de la 2 TB la 24 TB + 960 GB;

Tip HDD: SAS, SATA sau SSD;

Interfata HDD: de la 2 HDD SATA la 2 SSD + 6 HDD SATA;

HDD suportate: de la 2 la 14;

Frecventa procesor: intre 1,80 GHz si 3,10 GHz;

Procesoare instalate: 1 sau 2;

Tip RAM: DDR 3 ECC;

Capacitate RAM: intre 4 GB si 384 GB;

Sloturi memorie: intre 2 si 18;

Numar surse instalate: 1 sau 2.

Ce spun clientii nostri despre serverele second hand din oferta?

Cele mai apreciate trei modele de servere second hand din oferta noastra sunt Dell PowerEdge T310 Tower, HP ProLiant DL360e G8 si HP ProLiant DL380 G6. Iata ce spun clientii nostri despre cele trei produse:

“Este un produs foarte bun. Sunt multumit de achizitia facuta”, “5 stele pentru acest sistem” – despre modelul Dell PowerEdge T30 Tower;

“Serverul a venit echipat si configurat corect. Comunicarea cu specialistii de la Interlink a fost foarte buna, m-au ajutat foarte mult, iar pentru asta le multumesc” – despre modelul HP ProLiant DL360e G8;

“I-am instalat un Linux Ubuntu, cu ultima versiune de MySQL, si il folosesc pentru un ERP pe care il acceseaza circa 10 utilizatori. Desi este vorba despre firme cu un numar mare de inregistrari in domenii diverse, productie, distributie si imobiliare, serverul lucreaza exceptional”, “Raport calitate-pret exceptional” – despre modelul HP ProLiant DL380 G6.

Daca te-ai decis sa achizitionezi servere second hand de pe site-ul nostru, trebuie sa stii ca vei beneficia de urmatoarele avantaje pe care le oferim tuturor cumparatorilor nostri:

– garantie standard de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de extra garantie;

– transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei;

– livrare rapida in toata tara, in maximum 48 de ore;

– drept de retur in 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi, pentru a achizitiona si alte produse de pe site-ul nostru.

Leave a Reply