Konica Minolta 1600F – Imprimanta, Copiator, Scanner, Fax

Timp de citit: 2 minutes

Bine v-am gasit, astazi o sa va prezentam facilitatile si performantele  imprimantei multifunctionale laser Konica Minolta 1600F.
Am ales aceasta imprimanta laser deoarece am observat ca multe branduri cu renume mondial ca Oki, Brother, Kyocera, Minolta, Epson, Ricoh si multi alti producatori de imprimante, pierd credibilitate in favoarea brandurilor care acapareaza piata de la noi.
Cunoasteti brandurile enumerate mai sus? Stiti cati ani de activitate au si cu ce se ocupa?
Ei bine, multa lume nici macar nu a auzit de ele, insa multe dintre acestea sunt cu mult peste Hp sau Canon pe piata mondiala. Pentru mai multe detalii puteti verifica site-urile fiecarui producator in parte; noi o sa ne intoarcem la imprimanta noastra.

Dupa cum ati vazut si in titlu, Konica Minolta 1600F este o imprimanta multifunctionala laser monocrom cu functii de fax, copiere si scanare.
O sa incepem cu functia de imprimare, functie care permite tiparirea monocrom la viteze de pana la 16 pagini pe minut si o rezolutie de 600 x 600 dpi. Timpul de incalzire pana la prima pagina scoasa poate dura pana la 21 de secunde.
Nu este o imprimanta pretentioasa, suporta hartie cu greutati cuprinse intre 52 si 162 grame pe metru patrat.

Copierea poate atinge o viteaza de pana la 16 pagini pe minut la o rezolutie de 600 x 600 dpi, iar prima copie scoasa nu dureaza mai mult de 13 secunde.
Aceasta imprimanta laser va permite ajustarea contrastului, zoom de la 25 la 400 %, copiere 2 in 1, copiere 4 in 1, copiere poster mode si copiere multipla de la 1 la 99 de pagini.

Scannerul este de tip flatbed (geam) si poate atinge rezolutii de pana la 600 x 2400 dpi, atat color cat si monocrom. Paginile scanate pot fi salvate in formate PDF, JPEG, TIFF si pot fi trimise catre Email, USB sau FTP. Viteza de scanare poate ajunge la 7 pagini pe minut color si 15 pagini pe minut monocrom.
Aceste imprimante multifunctionale sh pot stoca pana la 200 de coli in sertar si 50 coli in ADF.

Va lasam sa descoperiti singuri toate celelalte detalii pe pagina Multifunctionale Laser.

Leave a Reply