Imprimanta Multifunctionala Laser Monocrom – Brother MFC-7440

Timp de citit: 2 minutes

Dupa cum v-am obisnuit, in ultima vreme imporspatam stocurile din ce in ce mai des si incercam sa aducem echipamente fiabile la preturi cat mai mici. Luna aceasta am adus cateva modele noi de laptopuri sh, monitoare lcd, imprimante laser si componente IT. Puteti vedea intreaga oferta pe www.interlink.ro

Dintre toate produsele nou venite in stoc, o sa va prezentam o imprimanta multifunctionala sh care se afla pentru prima oara la noi in magazin. Este vorba despre multifunctionalul laser Brother MFC-7440N.
Va prezentam acest model de imprimanta second hand, nu pentru ca este pentru prima oara la noi in magazin, ci pentru ca am fost uimiti de calitatea imprimarii si functiile disponibile.

Brother MFC-7440N este o imprimanta multifunctionala sh de birou, ce poate imprima, copia scana si trimite fax-uri.
Functia de imprimare poate ajunge la o viteza de 23 pagini pe minut la o rezolutie de 2400 x 600 dpi.

Copiatorul este monocrom, acesta poate fi folosit atat flatbed cat si ADF si poate tipari pana la 23 de pagini pe minut. Cu ajutorul panoului frontal si ecranului LCD, puteti seta numarul de copii, puteti copia stand alone (imprimanta conectata la priza, fara calculator), puteti redimensiona copia de la 25 la 400% si numarul de pagini de pe fila (N in 1 Functions: 2in1, 4in1).

Scanner-ul este de tip flatbed si are o rezolutie de 19200 x 19200 dpi interpolat si 600 x 2400 dpi optic.
Puteti scana in formate precum TIFF, BMP, MAX, JPG si PDF, atat color cat si monocrom. Fisierele pot fi trimise catre Email, imagine, OCR, File sau FTP.

Fax-ul este monocrom si poate ajunge la o viteza de transfer de 6 secunde pe pagina, iar modemul are o viteza de 14.4Kbps. Deasemenea faxul dispune de o multitudine de functii ca: Caller ID, Fax Forwarding, Automatic Redial, Dual Acces, Fax / Telephone Switch si multe altele.
Va lasam sa descoperiti toate celelalte detalii in categoria Imprimante Multifunctionale Laser.
Imprimanta Multifunctionala Laser Monocrom – Brother MFC-7440

Leave a Reply