Konica Minolta Magicolor 5430DL si noi imprimante

Timp de citit: 2 minutes

Buna ziua, dupa ceva vreme in care am neglijat blogul am revenit cu forte prospete sa va spun ca ne extindem stocul de imprimante cu ceva modele mai noi. In saptamanile urmatoare o sa va punem la dispozitie o noua gama de imprimante second hand de la imprimante monocrom de birou pana la imprimante color cu volum mare de lucru si imprimante profesionale. Pe zi ce trece gama noastra de produse se mareste incercand sa cuprinda toate gusturile dumneavoastra.

Si ca sa va starnesc un pic curiozitatea, o sa va descriu un pic una din imprimantele nou aduse. In mare parte brandurile de imprimante pe care le gasiti la noi sunt Kyocera, Hp, Brother, Lexmark si din cand in cand Cannon. De data acesta am hotarat sa aducem un model de Konica Minolta si anume Magicolor 5430DL, acesta este un model de imprimanta A4 laser color care foloseste tehnologia laser electrografica si ajunge la rezolutii de 2400 x 600.
Memoria RAM standard a acestei imprimante este de 64 Mb si poate fii extinsa pana la 576Mb, controller-ul este reprezentat de un ARM9 926EJ-S care lucreaza la o frecventa de 200 Mhz.

Viteza de tiparire este de 20 pagini A4 pe minut atat color cat si monocrom, iar prima pagina tiparita are nevoie de doar 14 secunde sa iasa indiferent de culori.

Conectarea acesteia la o unitate PC se poate realiza cu ajutorul USB-ului de tip 2.0 sau a retelei 10BaseT/100BaseTX care suporta TCP/IP, DHCP, BOOTP, HTTP, IPP (ver 1.1), SNMP (ver 1.0), SLP, Rendezvous, Raw port (9100).
Sertarul de stocare a hartiei are o capacitate de 250 coli A4, iar tava de iesire suporta aceeasi cantitate.

Greutatea aproximativa a imprimantei este de 30 Kg, iar dimensiunile sunt limitate la 420 x 520 x 420 mm.
Ar mai fii de dat detalii despre cartusele folosite si volumul de pagini suportat dar va las curiosi si va spun ca o sa gasiti mai multe date pe site imediat ce apar in stoc noile imprimante.

Leave a Reply