Această aplicație vă permite să personalizați Windows 11 pentru a readuce la viață bara de activități

Timp de citit: < 1 minute

Nu sunt singurul care urăște noua bară de activități Windows 11, iar acum dezvoltatorii terți vin în ajutor cu aplicații care readuc unele dintre caracteristicile lipsă în cel mai recent sistem de operare Microsoft.

Această aplicație vă permite să personalizați Windows 11 pentru a readuce la viață bara de activități

Microsoft a eliminat funcționalitatea de bază a barei de activități din Windows 11, cum ar fi afișarea orei și datei pe mai multe monitoare, mutarea barei în partea de sus a ecranului sau a părților laterale și chiar modificarea înălțimii sale cu pictogramele mici. A enervat mulți utilizatori de Windows și majoritatea feedback-ului de top din programul Windows Insider de la Microsoft a fost legat de modificările din bara de activități înainte ca Windows 11 să debuteze săptămâna trecută.

Noua aplicație Start11 de la Stardock se concentrează în principal pe faptul că vă permite să reveniți la meniul Start în stiluri clasice, dar există și o mulțime de optiuni de personalizare a barei de activități. Puteți schimba dimensiunea barei de activități, poziția acesteia pe mai multe monitoare și chiar ceea ce este afișat când faceți clic dreapta pe bară.

Utilizatorii Windows 11 nu ar trebui să aibă nevoie să apeleze la aplicații terțe doar pentru a readuce funcționalitatea de bază a barei de activități care există în Windows de zeci de ani, dar până când Microsoft nu abordează acest domeniu de feedback, există cel puțin câteva soluții disponibile.

Leave a Reply