Aparitie: Test Drive Unlimited 2

Buna ziua si bine v-am gasit. Dupa acest sfarsit de saptamana am hotarat sa mai destindem un pic atmosfera si sa iesim un pic din sfera de produse it, astfel am hortarat sa va dezvalui ca pe data de 8 febroarie, Eden Games a scos pe piata varianta a doua a jocului Test Drive Unlimited.
Pasionatii simulatoarelor auto se pot distra cu noua varianta a jocului bazata pe componenta on line. Jocul are ca scop atingerea nivelului maxim de experienta, dezvoltarea prieteniilor on line cu alti jucatori, exploatarea tinutului sau cumpararea de automobile, locuinte si diverse alte obiecte.
Actiunea se petrece pe 3000 de km de sosele atat asfaltate cat si offroad din insulele Ibitza si Oahu, grafica incercand sa reprezinte pe cat se poate de bine realitatea curenta a zonelor reale.

Pentru pasionatii auto, jocul, pune la dispozitie 101 masini cu care putei concura pe toate traseele.

Cerintele jocului solicita un procesor Dual Core, 2Gb memorie RAM, 14Gb liberi pe hard disc si o placa video de 512mb. Jocul a fost lansat in varianta PC, Xbox 360 cat si in varinata PS3 si il puteti achizitiona din magazinele de specialitate.

Leave a Reply