Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante

Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante

Timp de citit: 6 minutes

Cadourile reprezintă o modalitate excelentă de a-i mulţumi unei persoane pentru tot ceea ce face bun pentru tine. Sunt mici gesturi prin care îţi poţi arăta şi aprecierea faţă de cineva, chiar şi fără un motiv anume sau o ocazie specială. În plus, este un sentiment atât de plăcut să dăruim cadouri pentru diverse motive, încât merită să facem tot mai des astfel de gesturi pentru cei apropiați sau pentru persoanele cu care colaborăm. 

De asemenea, dacă eşti managerul unei companii şi îţi doreşti să-i răsplăteşti pe angajaţi pentru toate eforturile pe care le depun zi de zi pentru rezolvarea tuturor sarcinilor şi atribuţiilor de serviciu, cadourile potrivite pentru nevoile lor sunt soluţia perfectă. În acest fel, echipa va deveni mult mai unită, motivată şi productivă. 

Dacă te gândeşti să le mulţumeşti angajaţilor prin intermediul unor cadouri ideale pentru ei, dar nu ştii exact cum să faci acest lucru, noi am pregătit pentru tine o listă cu sugestii şi idei cu cadouri interesante şi utile, din care te poţi inspira şi tu. Citeşte în continuare acest articol şi află ce fel de cadouri îmbină utilul cu plăcutul şi ce beneficii oferă acestea pentru o bună funcţionare a activităţilor din cadrul companiei.

1. Cadouri pentru angajaţi – cum poţi să faci cele mai potrivite alegeri de cadouri pentru angajaţii companiei?

Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante

Chiar dacă ai intenţia de a-i oferi fiecărui angajat în parte un cadou care să fie în totalitate pe gustul său, poate deveni o misiune destul de complicată. De aceea, înainte de a-ţi prezenta lista cu sugestii şi idei de cadouri corporate apreciate de cei mai mulţi angajaţi ai unei companii, în general, ne dorim să te ajutăm să faci cele mai potrivite alegeri de cadouri pentru angajaţii companiei tale. Mai exact, cu cât un cadou este destinat, în mod particular, unei persoane, cu atât mai mult va fi mai apreciat şi utilizat.

Aşadar, iată care sunt paşii esenţiali de care este recomandat să ţii cont pentru a face cele mai potrivite alegeri de cadouri pentru angajaţii companiei tale:

  • Fiecare persoană apreciază să i se acorde atenţie şi să se simtă ascultată. De aceea, în primul rând, îţi recomandăm să discuţi separat cu fiecare angajat, să încerci să îi înţelegi felul de a fi, să-i descoperi hobby-urile şi necesităţile, în linii mari. Acesta este un prim pas pentru a descoperi ce tip de cadou ar putea fi util pentru fiecare angajat.
  • Dacă nu ai reuşit să descoperi suficiente detalii despre preferinţele şi necesităţile anumitor angajaţi, poţi să organizezi o ieşire în oraş şi să inviţi întreaga echipa. Din discuţii în discuţii, nu numai că vă veţi putea cunoaşte mai bine, consolida relaţia şi apropia, dar veţi afla şi mai multe informaţii unul despre altul, având în vedere că vă aflaţi într-un cadru informal, în care vă veţi destinde şi relaxa. Aşa că, nu ezita să organizezi astfel de întâlniri, deoarece sunt foarte benefice, asigurând şi consolidarea echipei.
  • Poate că nu toţi angajaţii lucrează de la birou şi, conform alegerilor sau posibilităţilor, există şi angajaţi care lucrează remote (de acasă). Acest lucru este perfect normal, cu atât mai mult că obiceiurile noastre s-au schimbat, din diverse motive. De aceea, cu angajaţii care lucrează în acest fel, nu poţi să discuţi faţă în faţă atât de uşor. Cu toate acestea, încearcă să ai discuţii personale cu aceştia prin intermediul unei întâlniri online pentru a descoperi ce fel de cadouri preferă sau nu.

Acestea sunt recomandările noastre, înainte de toate, pentru ca tu să poţi să faci cele mai potrivite alegeri de cadouri corporate pentru fiecare angajat al companiei. În continuare, vei putea să descoperi şi o listă cu sugestii şi idei de cadouri corporate utile şi interesante care sunt ideale pentru angajaţi. Suntem siguri că vor fi pe placul tuturor şi vor reprezenta un bun prilej de apropiere, motivare şi consolidare a relaţiei dintre angajat şi companie.

2. Idei de cadouri pentru angajaţi – listă cu sugestii şi idei de cadouri corporate ideale pentru angajaţi

Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante

Cadourile corporate sunt ideale pentru a fi oferite angajaţilor cu ocazia petrecerilor de Crăciun, de Halloween, de Paşte, organizate la birou, de promovare sau alte ocazii de acest fel.

Iată ce listă cu sugestii şi idei de cadouri corporate perfecte pentru angajaţi îţi propunem:

  • Echipamente IT performante
Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante

Ştiai că cele mai apreciate cadouri sunt acelea care îmbină utilul cu plăcutul? Spre exemplu, calculatoarele, monitoarele, laptopurile, imprimantele, tabletele sau telefoanele mobile sunt cadourile corporate ideale pentru orice angajat, deoarece aceştia îşi pot rezolva atât sarcinile de serviciu, cât şi activităţile de interes personal. Nu vei da niciodată greş cu un astfel de cadou, deoarece tehnologia este din ce în ce mai prezentă în viaţa noastră de zi cu zi. Aşadar, acum poţi să descoperi gama de echipamente IT din catalogul nostru online, Interlink.ro, să selectezi produsele favorite şi să oferi aceste cadouri angajaţilor companiei. Comercializăm echipamente IT de înaltă calitate, noi, second hand sau refurbished, la preţuri avantajoase, care sunt ideale pentru a fi utilizate atât în scop personal, cât şi profesional.

Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante
  • Un coş care conţine bomboane de ciocolată şi o sticlă cu băutură alcoolică de bună calitate 

Pe lângă echipamentele IT, angajaţii vor aprecia dacă vor primi şi un coş care conţine bomboane de ciocolată şi o sticlă cu băutură alcoolică de bună calitate. Aşa că, poţi să optezi şi pentru astfel de cadouri corporate care sunt ambalate într-un mod special, pentru că vor oferi un plus de bun-gust.

  • Obiecte personalizate

Obiectele personalizate, cum ar fi cănile, stilourile, agendele care conţin numele sau fotografia unei persoane, reprezintă o idee interesantă de cadou. În plus, au un element de unicitate, datorită posibilităţii de a fi personalizate.

  • Zile libere de concediu cu ocazia zilei de naştere a fiecărui angajat sau alt eveniment important din viaţa sa

De foarte multe ori, o zi liberă este mai mult decât binevenită şi apreciată pentru fiecare persoană. Vei putea să te gândeşti să oferi şi un astfel de cadou, deoarece este foarte benefic şi le oferă angajaţilor libertatea de a face tot ceea ce îşi doresc în acea zi. În plus, vor aprecia că te-ai gândit şi la acest aspect şi vor deveni mult mai motivaţi şi implicaţi în toate activităţile de la locul de muncă.

Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante

Voucherele cadou la spa, piscină, masaj, cumpărături şi multe alte activităţi de felul acesta sunt o idee excelentă de cadouri utile şi interesante pe care angajaţii companiei le vor aprecia, deoarece vor contribui la relaxarea şi decuplarea de la activităţile cotidiene.

Acestea au fost cele mai interesante idei de cadouri utile pentru angajaţi din care te poţi inspira şi tu. Cu toate că există atât de multe idei interesante de cadouri plăcute şi utile, nimic nu se compară cu echipamentele IT sau un mobilier office confecţionat din materiale durabile şi rezistente. Tehnologia se află în continuă dezvoltare şi ne dorim cu toţii să ţinem pasul cu ea, pentru a beneficia de tot ceea ce ne oferă, de la facilitarea şi rezolvarea activităţilor profesionale, până la posibilitatea de a ne relaxa în timp ce ascultăm muzica preferată sau vizionăm filmele şi serialele dorite.

3. Utilitatea cadourilor pentru angajaţi – care sunt avantajele oferirii cadourilor corporate atât pentru angajaţi, cât şi pentru companie?

Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante

Tu ştiai că oferirea cadourilor corporate implică numeroase avantaje atât pentru angajaţi, cât şi pentru companie? Iată doar câteva dintre ele, dar cele mai importante:

  • Angajaţii vor deveni mai motivaţi şi îşi vor rezolva sarcinile de serviciu într-un mod mult mai prosper şi pentru companie!

Aşa cum îţi spuneam pe parcursul articolului, cadourile sunt un bun prilej de a le mulţumi şi a-i motiva pe angajaţi, deoarece vor înţelege că efortul pe care l-au depus a fost apreciat. Vor continua să îşi rezolve activităţile cu aceeaşi determinare şi, în plus, cu mai multă încredere în ceea ce realizează pentru companie.

  • Vei putea să creezi o echipă mult mai unită!

Pentru că vei acorda atenţie nevoilor şi pasiunilor fiecărui angajat în parte, relaţia se va consolida şi vei avea posibilitatea să creezi o echipă mult mai unită şi productivă. Prin urmare, cadourile corporate sunt o bună oportunitate de a vă cunoaşte mai bine şi de a vă împărtăşi preferinţele şi alte aspecte personale.

  • Dacă le vei mulţumi angajaţilor prin oferirea unui cadou, va exista mai multă armonie şi optimism în cadrul companiei!

Încă de când eram copii, ne bucuram de fiecare dată să primim un cadou, fie cu ocazia sărbătorilor tradiţionale, fie cu ocazia zilei de naştere şi nu numai. Cu alte cuvinte, cadourile au capacitatea de a aduce multe zâmbete pe chipul fiecărei persoane, optimism şi armonie, care se vor transmite în jur. De aceea, nu uita să le oferi angajaţilor cadouri utile şi plăcute, deoarece vor contribui la menţinerea stării pozitive în cadrul companiei.

În concluzie, cadourile pentru angajaţi trebuie să fie atent alese, să respecte nevoile şi dorinţele acestora şi, nu în ultimul rând, să fie utile şi în activităţile de zi cu zi. La Interlink.ro găseşti echipamente IT performante, la un raport corect calitate-preț, care sunt ideale pentru a fi dăruite angajaţilor companiei. Acum este momentul să consulţi catalogul online cu selecţia de produse şi să le alegi pe cele care ai descoperit că sunt cele mai potrivite pentru fiecare angajat în parte. În felul acesta, motivaţia, determinarea, prosperitatea şi armonia nu vor lipsi din cadrul companiei!

Leave a Reply