Fă-ți loc în ghetuțe! (6-11 Decembrie) Reduceri IT!

Fă-ți loc în ghetuțe! (6-11 Decembrie) Reduceri IT!

Timp de citit: < 1 minute

Fă-ți loc în ghetuțe! (6-11 Decembrie) Reduceri IT!

Vine Moș Nicolae și ne-am gândit să te ajutăm! Cum?

Având în vedere tradiția de a face cadouri celor dragi în această perioadă, punem la dispoziția clienților o serie de reduceri ce vor fi aplicate la toate categoriile de produse!

În perioada 6-11 Decembrie, pe site-ul nostru www.interlink.ro o să găsești mii de reduceri. Calculatoare Dell sau Hp, laptopuri Lenovo, imprimante Kyocera și Brother , monitoare Samsung, tablete Apple și accesorii pentru acestea, toate la prețuri foarte bune, reducerile ajungând și la 45% la unele produse!

Fă-ți loc în ghetuțe! Tu ești moșul anul acesta și trebuie să oferi cadoul perfect. Nu rata ofertele noastre, abonează-te la newsletter! Ne puteți găsii și în magazinul nostru din București pe strada Sfânta Treime Nr. 14, în sectorul 2.

Așa ca un pont, cele mai mari reduceri vor fi la Calculatoarele Second Hand. Poate faptul că aceste produse sunt SH vă face să le priviți cu o anumită reticență dar nu aveți de ce. Oferim garanție și siguranța că acestea funcționează în parametrii optimi! Sunt calculatoare foarte performante la prețuri chiar și de 3 ori mai mici decât produsul nou, singura diferență fiind doar faptul că acel produs a mai fost folosit. Noi îl trecem printr-o serie variată de verificări și testări așa că nu aveți motive de îngrijorare!

Hai să fii un moș și mai bun anul acesta! | Garanția calității. Din 1997

Leave a Reply