Calculatoarele second hand USFF iti ofera performanta si eficienta la un pret redus!

Calculatoarele second hand USFF iti ofera performanta si eficienta la un pret redus!

Timp de citit: 2 minutes

Vrei sa iti schimbi PC-ul si iti doresti unul ieftin, performant, cu un design atragator si care sa nu ocupe foarte mult spatiu pe birou?

Iti prezentam calculatorul second hand Fujitsu Esprimo C720, care se remarca in primul rand prin carcasa de tip USFF (Ultra Small Form Factor). Aceasta a fost gandita avand in minte sintagma “eficienta maxima” si reuseste sa integreze toate componentele necesare intr-un spatiu cat mai redus. In plus, acest PC iese in evidenta si datorita aspectului elegant, definit de liniile rosii subtiri si sigla de pe grilajul din fata.

Fujitsu Esprimo C720 are un volum total de aproximativ 6 kilograme si este ideal pentru amplasarea in spatiile mici, putand fi pozitionat atat orizontal, cat si vertical. Dimensiunile sale exacte sunt 265 x 315 x 88 mm.

Acum hai sa privim si sub carcasa acestui calculator second hand. Tehnologia de care dispune asigura un consum redus de energie, iar procesorul Intel Core i5 garanteaza eficienta si rapiditatea acestui PC.

Prevazut cu un numar impresionant de porturi USB, acest calculator second hand se poate conecta cu usurinta la aproape orice tip de aparat, ceea ce il face cu atat mai util. Regasim in total 12 porturi USB (patru USB 3.0, opt USB 2.0), patru porturi audio, doua porturi PS/2, dar si cate un port VGA, DVI, RJ-45 si Parallel.

Calculatorul second hand Fujitsu Esprimo C720 are un procesor Intel Core i5-4570S, cu o memorie cache de 6 MB si o frecventa de 2,9 GHz. Spatiul de stocare este de 320 GB, pe un suport HDD cu interfata SATA, in timp ce memoria RAM este de tip DDR 3, cu o capacitate de 4 GB. Placa video este un Intel Graphics 4600, iar placa de sunet – Realtek ALC671.

Daca nu esti pe deplin multumit de performantele calculatorului second hand, il poti imbunatati atat pe partea de hardware, cat si software, dupa cum urmeaza:

upgrade hardware: 8 GB DDR III, HDD 500 GB, HDD 1 TB, HDD 2 TB, SSD 120 GB, SSD 240 GB;

upgrade software: Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, Licenta Kaspersky Antivirus 1 an, Licenta Bitdefender Antivirus 1 an, Licenta Windows 8.1 Pro;

– alte upgrade-uri: mouse + tastatura cu fir, mouse + tastatura wireless.

In plus, daca alegi sa achizitionezi calculatorul second hand Fujitsu Esprimo C720 din oferta noastra, beneficiezi de avantajele pe care le oferim la toate produsele SH:

garantie standard de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa;

transport gratuit (pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei);

livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara;

drept de retur in maximum 60 de zile;

un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a face noi comenzi pe site-ul nostru. Te asteptam!

Leave a Reply