HP DC 7700p SFF

Bine v-am gasit pe blogul nostru, astazi o sa va fac cunostinta cu noul prieten al colegului meu de birou. Din motive tehnice vechiul lui calculator, un HP DC 7600, a fost in locuit cu HP DC 7700P. Dupa ce am facut cunostinta cu el, am hotarat sa il prezint mai departe deoarece este foarte prietenos cu orice tip de utilizator si se aseaza excelent in orice birou.
Calculatorul are o carcasa SFF tipica seriei HP DC 7xxx insa configuratia interioara difera si este superioara modelelor anterioare. Procesorul este un Intel Core 2 Duo E6400 ce lucreaza la o frecventa de 2130 Mhz, este un procesor puternic menit sa tina in frau programe solicitante pe durata lunga. Memoria RAM de tip DDR2 are o capacitate de 1 Gb si lucreaza la o frecventa de 667 Mhz, ea poate fii extinsa pana la 8 Gb cu ajutorul sloturilor DIMM in numar de 4.
Capacitatea de stocare este limitata la 80 Gb, dar are o interfata S-ATA2 ce permite o viteza mare de transfer a datelor. Transferul sau colectarea datelor se poate face cu ajutorul porturilor 8 x USB, 1 x paralel, 1 x serial, DVD-RW-ului sau prin retea cu ajutorul portului RJ-45.
Era sa uit sa va spun si despre sloturile 2x PCI, 1x PCIe x1, 1x PCIe x 16 in care puteti adauga diverse componente ca: placa video, placa audio, tv tunere e.t.c., in functie de destinatia computerului. Placa video care vine cu acest calculator este un ATI x1300 sau Intel GMA 3000 in functie de dorinta utilizatorului.
Calculatorul este second hand si masoara 33.78 x 37.85 x 10.03 cm si 7.79 kg greutate, impreuna cu acest calculator puteti achizitiona si o licenta Windows XP Professional Edition la doar 150 RON.
Pentru alte detalii cat si alte calculatoare va rugam accesati categoria Calculatoare SH .

 

Leave a Reply