IBM ThinkPad T43

Timp de citit: 2 minutes

Dupa cum v-am obisnuit cu acest blog, astazi o sa trecem din nou la portabilitate si va voi prezenta unul din multele produse din gama ThinkPad de la IBM. Este vorba de modelul IBM ThinkPad T43 care, din punctul meu de vedere, reuseste sa fie pe placul multor dependenti de portabilitate prin aspectul profesional si fiabilitatea de care da dovada.
Desi sunt multe modele nou aparute, eu cred ca nu toata lumea isi permite sa arunce atat de multi bani pe o tehnologie foarte avansata doar pentru portabilitate si de aceea raman la modelele inca accesibile pentru buzunarul utilizatorului de rand.

Acum, dupa ce v-am prezentat intentiile mele, este timpul sa trecem la prezentarile de rigoare.O sa incep prin a va spune ca are un display de 14 inci cu o tehnologie XGA/TFT si o rezolutie de 1024×768 dpi care il ajuta sa distinga pana la 16 milioane de culori.
Pentru un timp de raspuns optim, este echipat cu un procesor Intel Pentium M cu o frecventa de 1866 mhz, o placa de baza ATI RADEON 7500 de 32mb care permite share pana la 128 mb si o memorie RAM de 1 gb care poate fii extisa pana la 2 gb.
Desi vine cu o configuratie modesta, placa de baza permite extinderea capacitatilor prin sloturile Ultrabay Slim, Mini PCI IIIb si CDC.
Laptopul este generos in ceea ce privesc posibilitatile de stocare, venind cu 2 sloturi usb de mare viteza, un DVD-ROM, Port modem Rj-11, Port Retea RJ-45, Bluetooth si Internet wireless. Capacitatea de stocare se rezuma la 60 gb dar poate fii extinsa in limita tehnologiei de pe piata.
Daca cumva doriti sa va uitati la un film pe televizor, placa video va ofera o iesire S-Video cu 5 pini care poate fii conecta la un televizor cu ajutorul unui cablu S-Video- S-Video, S-Video-Scart sau S-Video-RCA.
Interfata audio are o intrare de casti sau boxe si o intrare pentru microfon, volulmul pote fii reglat cu ajutorul celor 3 butoane (volum +, volum- si mute) aflate deasupra tastelor de scriere.
Bateria cu 6 celule li-ion este menita sa va ajute cand sunteti departe de o sursa de energie si aveti nevoie de un mijloc de comunicare sau pur si simplu divertisment.
Dupa ce v-am prezentat aptitudinile acestui laptop va mai spun ca masoara 311 mm latime, 255 mm lungime, 26,6 mm inaltime si are o greutate de aproximativ 2 Kg.
Il puteti gasi la pretul de 850 lei la noi in magazin, si nu uitati ca nu este singurul model de laptop pe care il avem, iar laptorpurile nu sunt singura gama de produse vandute de noi.

Pentru alte detalii legate de acest laptop accesati: IBM ThinkPad T43
Pentru alte produse din categoria Laptopuri second hand accesati siteul InterLink.ro

Leave a Reply