Categories: Produse

Imprimanta HP LaserJet CM 1312 MFP

Timp de citit: 2 minutes

O noua imprimanta multifunctiola si-a facut aparitia in magazinul nostru, este vorba despre HP Laserjet CM 1312 MFP. Este o imprimanta care se potriveste orcarui birou datorita dimensiunilor si capacitatilor sale.
Aceasta imprimanta multifunctionala iti ofera posibilitatea de scana, copia si imprima pagini A4 la o calitate si claritate optima. La baza acestei imprimante sta o tehnologie laser color care este ajutata de o memorie de 128 Mb si un procesor Freescale Coldfire V5X cu o frecventa de 450 Mhz.
Viteza de tiparire ajunge la 12 pagini pe minut monocrom si 8 pagini pe minut color la o rezolutie de 600 x 600 dpi si cea mai buna calitate a imaginii.

Poate sa tipareasca pe suporturi ca: Paper (bond, brochure, color, glossy, letterhead, photo, plain, preprinted, prepunched, recycled, rough), transparencies, labels, envelopes, cardstock, Letter, legal, executive, envelopes.

Scannerul incorporat este de tip Flatbed si are o rezolutie Optical: pana la 1200 dpi si Enhanced: pana la 19200 dpi, poate sa deosebeasca 256 de nuante de alb.
Copiatorul are o viteza de 12 pagini peminut monocrom si 8 pagini color la o rezolutie de 600 x 600 dpi, numarul maxim de copii este de 99, iar zoom-ul variaza inre 25 si 400 %.
HP CM 1312 MFP este compatibila cu numeroase sisteme de operare ca Windows 2000; Windows Server 2003; Certified for Windows Vista (R); Windows XP Home; Windows XP Media Center; Windows XP Professional; Windows XP Professional x64; Windows XP Tablet PC; Mac OS X v 10.3 or higher; Novell NetWare 3.2, 4.2, 5.x, 6; HP-UX 10.20, 11.x; Red Hat Linux 6.x or higher; SuSE Linux 6.x or higher; Solaris 2.5x, 2.6, 7, 8, 9, 10 (SPARC); AIX 3.2.5 or higher; MPE-iX; Citrix MetaFrame; Terminal Services. Conexiunea cu un calculator se poate face prin portul USB sau portul de retea RJ-45 cu ajutorul programelor oferite de producator.
Pentru detalii suplimentare legate de aceasta imprimanta va rugam sa accesati categoria Imprimante multifunctionale

admin

Recent Posts

Microsoft adaugă un nou buton la tastatură

Microsoft adaugă o nouă tastă pentru PC-uri și laptopuri Windows, care va apela la un…

4 months ago

Cadouri pentru angajaţi: idei de cadouri utile şi interesante

Cadourile reprezintă o modalitate excelentă de a-i mulţumi unei persoane pentru tot ceea ce face…

10 months ago

Interviu online – Descoperă aspectele de care trebuie să ții cont pentru a obține jobul dorit

Digitalizarea s-a accentuat în ultimii ani, fiind abordată de numeroase instituții și companii. Astfel a…

11 months ago

Cel mai bun procesor

Vrei un procesor cât mai bun pentru munca la birou sau pentru jocuri? Te-ai gândit…

1 year ago

Chatbot-ul de căutare Bing de la Microsoft le oferă utilizatorilor răspunsuri „deranjante”

Un sistem integrat în motorul de căutare Bing al Microsoft își insultă utilizatorii, îi minte…

1 year ago

Cum se alege o placă de bază?

     Vrei un calculator bine configurat, cu o placă de bază de calitate? Vrei să…

1 year ago