Jocurile Flash nu au dispărut

Timp de citit: < 1 minute

Web-ul se îndepărtează de Flash de ani de zile, pe măsură ce tehnologiile bazate pe browser, precum HTML5, WebGL și WebAssembly, devin mai răspândite.

Adobe a oprit Flash la sfârșitul anului 2020, dar jocurile Flash reprezintă o parte importantă a istoriei internetului. Din fericire, un proiect numit Flashpoint se intensifică pentru a le salva. Iată cum puteți continua să jucați toate jocurile voastre favorite în viitorul apropiat.

Flashpoint vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a juca jocuri web clasice. Are o bibliotecă de aproximativ 38.000 de jocuri web și 2.400 de animații.

Dacă sunteți pe Windows, puteți alege între Flashpoint Ultimate sau Infinity. Ultimate este pachetul exhaustiv. Include arhiva completă de conținut Flash și necesită aproximativ 300 GB spațiu pe disc pentru instalare.

Infinity vă permite să descărcați jocuri la cerere pe măsură ce le jucați și necesită doar aproximativ 300 MB de spațiu liber.

Pentru a începe, descărcați Flashpoint pentru Windows sau descarcati versiunile experimentale pentru Mac sau Linux. Porniți lansatorul Flashpoint și examinați catalogul.

Faceți clic pe fila „Games” pentru a începe. Dacă vreti sa căutați ceva anume, tastați în câmpul de căutare din partea de sus a ferestrei. Când găsiți ceva pe care doriți să-l încercați, faceți dublu clic pe el și așteptați ca Flashpoint să intre în acțiune.

Leave a Reply