Sisteme Desktop si Office la preturi promotionale!

Timp de citit: 2 minutes

Incepem primavara in forta cu o serie noua de sisteme office si desktop second hand, cu preturi promotionale.
Ce sunt sistemele desktop si office?
Sistemele Desktop sh sunt compuse din calculator sh si monitor LCD, la care veti primi bonus toate cablurile necesare, tastatura si mouse.
Sistemele Office sunt Sisteme Desktop la care adaugam o imprimanta laser color sau monocrom.
Ambele tipuri de sisteme beneficiaza de reduceri considerabile si sunt mai ieftine fata de achizitionarea separata a componentelor (calculator, monitor, imprimanta).
Toate aceste sisteme desktop sh vor fi la dispozitia dumneavoastra, pe site, incepand de maine 02.04.2013.
Preturile unui astfel de sistem pot ajunge de la 249 la 1225 lei in functie de configuratia calculatorului, diagonala monitorului si / sau modelul imprimantei.

Pentru a va face o idee despre ce vorbim, o sa va prezentam cel mai ieftin sistem desktop si cel mai scump sistem office.
Sistemul desktop pentru orice buzunar va fi compus dintr-un calculator second hand NEC PowerMate F-VL4 desktop si un monitor second hand IBM 9512 cu diagonala de 15 inci.
Calculatorul vine cu un procesor Intel Celeron ce lucreaza la o frecventa de 2530Mhz, o memorie RAM DDR cu capacitatea de 512Mb si un hard disk de 40Gb cu interfata PATA.
Acest calculator ne pune la dispozitie o serie de porturi pentru comunicare si trafic de date:
4 x USB 1x VGA, 2x PS2, 1x Serial 1x Paralel, 4x Audio si o unitate optica CD-ROM.
Monitorul LCD, impreuna cu care vine acest calculator sh, are o diagonala de 15 inci si poate atinge rezolutii de pana la 1024 x 768 dpi. Este un monitor modest cu aspect 4:3, fara boxe integrate si cu intrare video analog (D-SUB, VGA)

Si acum ca ati aflat cum va arata cel mai ieftin sistem desktop, in continuare veti afla configuratia capului de lista din categoria sisteme office.
Va fi un sistem second hand cu o configuratie puternica , compus dintr-un calculator Acer M661 cu procesor Quad Core, un monitor LCD cu diagonala de 19 inci si o imprimanta laser Lexmark E350D.
Dupa cum va spuneam, in calculator veti gasi un procesor Intel Core 2 Quad Q8200 cu o frecventa de 2330Mhz, 4Mb Cache si 1333Mhz FSB.

Memoria Ram a acestui calculator este de tip DDR2 si are o capacitate de 2048Mb, aceasta poate fi extinsa pana la 8192Mb cu ajutorul celor 4 sloturi DDR2 DIMMS.
Hard disk-ul are o capacitate de 160 Gb si o interfata SATA, iar unitatea optica este DVD-RW.
Pentru comunicare si trafic de date, avem la dispozitie urmatoarele porturi:
SPATE:
2x PS/2
1x Parallel
1x Serial
1x VGA
6x USB 2.0
6x Audio 3.5 mm
FATA:
4x USB 2.0
2 x Audio 3.5 mm.

Monitorul acestui sistem este LCD si are o diagonala de 19 inci, acesta poate fi ales de catre dumneavoastra in limita stocurilor disponibile.

Lexmark E350D este o imprimanta laser second hand modesta, cu o viteza de imprimare de pana la 35 pagini pe minut la o rezolutie de 600 x 600.
Imprimanta laser se poate instala cu usurinta prin porturile Usb sau Paralel, driverele se descarca gratuit de pe site-ul producatorului.

Pentru mai multe detalii accesati categoriile Sisteme Office si Sisteme Desktop.

Leave a Reply