Calculatoare second hand ieftine

Timp de citit: < 1 minute

Calculatoare ieftine

Pentru ca mai este putin pana vine iepurasul am lansat din nou o varietate de oferte in categoria Calculatoare Second Hand si totodata fiti cu ochii pe blog pentru ca ne apropiem de a 14 aniversare INTERLINK si o sa avem surprize pentru clientii nostri. Va v-oi pune la curent cu detaliile despre aniversarea noastra incepand de saptamana urmatoare, pana atunci o sa va vorbesc despre ofertele lunii.

Va punem la dispozitie calculatoare second hand pentru toate gusuturile si buzunarele la preturi promotionale. Avem calculatoare a caror configuratie variaza de la Pentium 4 2.6 Ghz, 512 Mb RAM DDR si 40 Gb hard disc pana la Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 Ghz, 2gb RAM DDR2, capacitate de stocare de 640 Gb cu interfata S-ata 2 si o memorie video de 384 mb.

Pentru toate calculatoarele puteti alege sistem de operare Windows XP Professional SP3 refurbisher la pretul de 150 lei, iar pentru majoritatea sistemelor va puteti alege optiuni de upgrade pentru Unitatea optica, Hard disc, Memorie RAM sau Placa video.

Impreuna cu orice calculator cumparat oferim bonus tastatura, mouse si toate cablurile necesare functionarii acestuia, iar transportul se face prin curierat rapid cu Nemo Express sau Urgent Curier si este gratuit in orice locatie din Romania.

Avem oferte pentru Sisteme Complete(calculator+monitor) si Sisteme Complete Office (calculator+monitor+imprimanta) care va ajuta sa economisiti pana la 20% din valoarea produselor cumparate separat.

Deasemenea avem oferte si pentru Laptopuri second hand cu diagonale cuprinse intre 8.9 si 17 inci cu pretuti pornind de la 700 RON.
Pentru detalii privind ofertele noastre va rugam sa acesati categoriile:
Laptop-uri Second Hand
Calculatoare Second Hand

2 thoughts on “Calculatoare second hand ieftine”

  1. Da, exista. Avem la pretul de 239 RON dar se achizitioneaza numai impreuna cu un calculator sau laptop second hand. Politica Microsoft, nu este regula noastra !

Leave a Reply