HP Compaq D530 Ultra Slim

Pentru ca in articolul anterior v-am prezentat cea mai mica multifunctionala care a trecut pe la noi prin firma, in acest articol o sa va prezentam un calculator second hand care ar face echipa buna cu aceasta imprimanta.
Este vorba, dupa cum spune si titlul, despre calculatorul second hand HP Compaq D530 Ultra Slim.

Am ales sa va vorbim despre acest model de calculator sh deoarece beneficiaza de un pret promotional si poate fi o oportunitate pentru cei care nu au nevoie de o putere foarte mare de calcul.
Calculatorul vine echipat cu un procesor Intel Pentium 4 ce lucreaza la o frecventa de 2800 Mhz, o memorie RAM de 512 MB DDR, o capacitate de stocare de 40Gb si si o unitate optica DVD-ROM.

Nu are cea mai puternica configuratie, insa este un computer excelent pentru o casa de marcat, evidenta stocurilor, contabilitate, chat, filme, muzica si internet.
Placa de baza a acestui computer sh poate suporta procesoare intel pentium 4 HT pana la 3.2 Ghz si pana la 2Gb memorie RAM Non ECC 400 Mhz.
Tot pe placa de baza mai gasim si un slot PCI si un chipset Intel 865G ce vine cu o placa video integrata Intel Extreme Graphics 2.
Porturile puse la dispozitie de catre acest calculator ieftin sunt VGA, USB, Audio si Rj-45. Nu sunt multe insa in comparatie cu dimensiunile si performantele acestuia, sunt suficiente.

Dimensiunile acestor calculatoare second hand sunt de 7 x 31.5 x 33.2, iar greutatea nu depaseste 6.99 Kg.
Pentru detalii suplimentare, va rugam accesati categoria Calculatoare Ieftine.

Leave a Reply