Nou in Promotia Saptamanii – Un calculator modest!

Timp de citit: 2 minutes

Avem o noua aparitie in promotia saptamanii si bine inteles ca nu putea sa scape de o prezentare pe blog. Este vorba despre calculatorul Hp Compaq DC7100 in varianta Convertible Mini Tower.
Acesta este un calculator sh modest, cu o configuratie excelenta pentru muzica, filme si internet browsing, nu este un calculator destinat jocurilor si programelor cu grafica solicitanta.
Acest calculator second hand permite o serie de upgrade-uri in cazul in care considerati ca aveti nevoie de ceva mai multa performanta.
Procesorul pe care il gasiti in acest calculator ieftin este un Intel Pentium 4 530 cu un FSB de 800Mhz, un cache de 1 Mb si o frecventa de 3000Mhz. Este un procesor fiabil si beneficiaza de tehnologia Hyper Threading a celor de la HP, tehnologie cu ajutorul careia se comporta ca un Dual Core. Procesorul poate fi inlocuit de procesoare Pentium 4 sau Celeron D cu frecvente de pana la 3800 Mhz si FSB 800 Mhz.
In calculator, mai gasim si o memorie ram DDR cu o frecventa de 400Mhz si o capacitate de 1Gb, aceasta poate fi extinsa pana la maxim 4Gb DDR, 400Mhz (4x 1Gb) cu ajutorul celor 4 sloturi.
Hard disk-ul are o interfata SATA si o capacitate de 40Gb, insa puteti opta pentru un upgrade in cazul in care considerati ca aveti nevoie de ceva mai ult spatiu de stocare.
Placa video, Intel Graphics Media Accelerator 900, vine impreuna cu chipsetul Intel 915G Express si ne ofera 2 porturi video (VGA si Extensie Pci DVI). Aceasta este o placa video suficienta pentru activitatile mai sus mentionate, insa puteti adauga o placa video in slotul PCI experess x16 Full Height.
Tot pentru upgrade mai avem sloturile: 2x Pci, 1x Pci x1, 1x Ide, 4x SATA si 4x DDR DIMMS.
Pentru comunicare si trafic de date, acest calculator sh ne pune la dispozitie: 8 x USB, 1x Serial, 1x Paralel, 2x PS2, 1x VGA, 1x Rj-45, 5x Audio 3.5mm si o unitate optica DVD-ROM.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati categoria Calculatoare Ieftine.
Nou in Promotia Saptamanii – Un calculator modest!

Leave a Reply