HP DC7700 Tower – Colegul meu de munca!

Timp de citit: 2 minutes

Pana acum v-am tot prezentat si povestit despre calculatoare, de la cel mai performant la cel mai slab, de la cel mai ieftin la cel mai scump, de la Usff la Tower, insa pana acum nu m-am gandit sa va prezint bunul meu coleg de munca HP DC7700 Convertible MiniTower.

Lucrez impreuna cu acest calculator de mai bine de un an de zile si ne intelegem de minune, pana acum nu am schimbat absolut nimic din configuratia stoc in afara de un upgrade de placa video.
Singurul motiv pentru care am vrut o placa video mai rapida este faptul ca am in permanenta deschise aplicatii multe si mici(browsere web, taburi multe, editoare text, foto, fisiere mici, mijloace de comunicare, e.t.c.), intre care tot oscilez si am nevoie de un timp de raspuns optim.

Hp Dc7700 Convertible MiniTower este un calculator sh capabil sa tina piept atat jocurilor ceva mai noi cat si programelor de editare foto/video. Este foarte usor sa-i extinzi capacitatile in caz ca nu face fata cerintelor tale.
Placa de baza a acestui calculator ne pune la disozitie un socket 775 ce suporta procesoare de la Intel Celeron 430 la Intel Core 2 Duo E6700. Tot pe placa de baza gasim si 4 sloturi RAM de tip DDR2 in care putem ancora pana la 8Gb memorie, 1 Slot PCI-e x1, 1 Slot PCIe x16, 2 sloturi PCI si 4 Sloturi S-ATA.

In magazinul nostru, il gasiti in varianta cu procesor Intel Core 2 Duo E4300 la 1800 Mhz, 2Gb memorie RAM DDR2, 80Gb capacitate de stocare si unitate optica DVD-ROM.
Pentru comunicare si trafic de date, avem la dispozitie o serie de porturi strandard: 8x USB, 1x paralel, 1x serial, 1x DVI, 2x PS2, 1x VGA si 4x Audio.

Dimensiunile acestui calculator ieftin sunt de numai 33.78 x 37.85 x 10.03 cm si poate fii asezat ata vertical cat si orizontal, iar greutatea nu depaseste 7.79Kg.
Nu va spun mai multe, va las sa il descoperiti singuri. Il gasiti in categoria Calculatoare Ieftine.

HP DC7700 Tower – Colegul meu de munca!

 

Leave a Reply