Multifunctionala Laser Monocrom Sagem MF 3430 SMS

Timp de citit: 2 minutes

Astazi o sa va prezentam o multifunctionala cu fax, conceputa pentru birouri mici si mijlocii ce nu beneficiaza de foarte mult spatiu. In ultima vreme, lipsa de spatiu in birouri a devenit o problema si toata lumea tinde catre echipamente IT cat mai mici si mai performante.
Cei de la Sagem, se pare ca au descoperit un raport foarte bun dimensiune/ performanta, proiectand o imprimanta cu fax care sa fie subtire si inalta.

Prima oara cand am vazut o poza cu acest model de imprimanta multifunctionala, am avut senzatia ca are cel putin 70-80 cm inaltime si ocupa cat jumatate de birou, insa masoara numai389 x 440 x 390, cantareste 11Kg si poate fi asezata langa orice perete fara sa ocupe mult spatiu.
Micutul multifunctional MF 3430 se pricepe la mult mai multe lucruri decat ati crede, printeaza, scaneaza adf, copiaza, trimite faxuri, trimite mesaje sms, stocheaza numere de telefon, documente si alte informatii. Ca sa intelegeti mai bine despre ce vorbesc, o sa discutam despre caracteristicile fiecarei functii inparte.

In primul rand o sa discutam despre functia de fax, care are o viteza de 3 sec/pag, o viteza a modemului de 33 600 bps, este multitasking si poate retine pana la 130 pagini (back-up memory).
Aceasta multifunctionala dispune de o tastatura completa querty si un display ceva permite sa trimiteti mesaje sms catre telefoanele mobile sau faxuri scann to e-mail.

Functia de imprimare monocrom ne permite sa tiparim pana la 12 pagini A4 pe minut la o rezolutie maxim de 600 x 600 dpi, iar capacitatea sertarului de stocare este de 250 coli.

Imprimata poate scana pana la 30 pagini consecutiv, din ADF, la o rezolutie de 300 x 300 dpi in 1.8 pana la 16 secunde in functie de dimensiunea documentului si culori.

Copaitorul are o viteza de 12 pagini A4 pe minut la o rezolutie de 600 x 600 dpi si permite marirea documentului de la 25 la 400% si multiplicarea acestuia de pana la 99 ori consecutiv.
Conexiunile la un computer sau retea se fac foarte simplu prin porturile Rj-11 (modem), USB sau ECP si nu necesita pregatire profesionala.
Era sa uit sa mentionez ca, desi imprimanta este laser monocrom, poate sa scaneze si sa trimita mailuri si faxuri color. Aceasta este un atu si nu este singurul, din punctul meu de vedere este excelenta pentru un birou cu numar mic de angajati si un volum mic de lucru (pana la 200-300 pagini / zi) deoarece reuseste sa intruneasca 4 functii intr-un aparat atat de mic.
Detalii suplimetare gasiti in categoria Imprimate Multifunctionale.
Multifunctionala Laser Monocrom Sagem MF 3430 SMS

Leave a Reply