Calculatoare Euro 200 – Oferta 2012

Va anuntam ca am pus la punct, in cel mai mic detaliu, oferta de calculatoare Euro 200 din acest an si speram sa coresupunda asteptarilor dumneavoastra.
Oferta consta in 4 configuratii diferite de calculator euro 200 (Basic, Student, Optim si Advanced) si 2 configuratii de laptop (Performance si Professional).
Calculatorul Basic poate fi achizitionat doar cu cuponul fara nici un cost suplimentar, celelalte configuratii necesita si o suma de bani diferita in functie de capacitatile calculatorului.
Intreaga oferta din acest an poate fi vizualizata pe pagina Euro 200 2012 Interlink.

De ce sa achizitionez calculatorul de la InterLink?

Foarte simplu, pentru ca iti oferim o multime de servicii si avantaje:

  • Doar cu cuponul, fara nici un cost suplimentar iti oferim un calculator complet cu monitor, tastatura, mouse, boxe si un cadou.
  • Primesti cadou un Tv Tunner pe care il montam in calculatorul tau, cu ajutorul lui te poti conecta la internet, poti asculta radio si poti vedea programele tv preferate direct pe calculator.
  • Trimitem calculatorul gratuit la tine acasa daca nu poti ajunge la sediul firmei noastre.
  • Iti oferim 36 de luni de garantie.
  • Vei fi inscris automat in tombola noastra, unde poti castiga unul din cele 26 de premii!

Cum intru in posesia unui calculator euro 200 ?

Iti oferim 2 metode prin care poti ridica unul din calculatoarele euro 200 de la noi:

1. Vino la sediul firmei noastre din Sfanta Treime, Nr. 14, Sector 2, Bucuresti impreuna cu cuponul euro 200 si buletinul beneficiarului si iti oferim pe loc un calculator complet euro 200 cu monitor lcd 17 inci, tastatura, mouse, boxe si Tv tunner-ul cadou.

2. Daca esti din alta localitate si nu poti sa ajungi la sediul firmei noastre pentru a ridica computerul, nu este nici o problema. Trimitem calculatorul gratuit la tine acasa indiferent de localitatea in care te aflii, tot ce trebuie sa faci este sa:

  • Ridici cuponul euro 200 de la scoala unde ai depus dosarul.
  • Faci o copie dupa buletinul beneficiarului si scrii pe spate un numar de telefon la care te putem contacta, adresa la care vrei sa ajunga calculatorul si tipul de calculator dorit (Basic, Student, Optim sau Advanced)
  • Trimiti cuponul impreuna cu copia dupa buletin pe adresa: Strada Sfanta Treime, Numarul 14, Sector 2, Bucuresti pentru firma SC InterLink Grup SRL. Plicul trebuie trimis prin Posta Romana, NEAPARAT cu confirmare de primire, pentru a afla cand ajunge la noi.

Indata ce primim plicul de la tine, intocmim actele necesare si iti trimitem calculatorul gratuit in maxim 48 de ore, astfel vei economisi timp si bani.

Leave a Reply