Cupoane euro 200 & Campania euro 200

Cuprins:

Timp de citit: < 1 minute

Buna ziua si bine v-am gasit, prin acest articol tinem sa va aducem la cunostita ca pentru al 6-lea an consecutiv v-om fi prezenti in programul Euro 200 si v-om distribui calculatoare elevilor si studentilor inscrisi in acest program.

Datorita experientei acumulate in cei 14 ani de activitate ne mentinem in topul celor mai bune firme din tara participante la programul Euro 200.

Euro 200

Euro 200 este un program ce apartine Ministerului Educatiei si are ca scop sustinerea elevilor si studentilor cu venituri reduse in achizitionarea unui computer cu ajutorul unui voucher in valoare de 200 euro.
In acest an firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de computere pe care le puteti achizitiona flosind voucherul Euro 200 indiferent de judetul in care va aflati. Oferim transport gratuit in orice colt al tarii in cazul in care scoala strange un numar de cel putin 10 cereri din zona respectiva.

Pe langa sistemele standard va oferim posibilitatea de a achizitiona calculatoare euro 200 mai performante cu ajutorul voucherului de 200 euro si o suma modica.

Inscrierile in program au inceput deja si dosarele trebuiesc depuse de catre beneficiar in unitatea de invatamant la care este inscris pana in data de 21 aprilie 2011!

Grabiti-va pentru a putea prinde CUPONIADA EURO 200 !

Mai multe detalii in curand pe siteul companiei Calculatoare EURO 200

Leave a Reply