Calculatoare Euro 200 – Oferta 2013

Dupa cum v-am obisnuit, o sa participam si in acest an la Campania Cupon Euro200 desfasutara de Ministerul Educatiei.
Oferta Euro 200 din acest an va fi mai variata fata de anii anteriori, iar serviciile au crescut atat calitativ cat si cantitv in favoarea dumneavoastra.

Pentru al 9-lea an in care participam la campania Euro 200 v-am pregatit o oferta de nerefuzat si bonusuri pe masura.
O echipa de profesionisti ti-au pregatit calculatorul si te asteapta sa il ridici, vino in magazinul nostru cu cuponul Euro 200 si, indiferent de calculatorul pe care il vei alege, primesti:
monitor LCD (ecran plat), tastatura, mouse, boxe stereo si camera video web cu microfon incorporat.

Calculatoare Euro 200
Ce beneficii am daca achizitionez calculatorul de la InterLink?

– In schimbul cuponului primesti un calculator performant insotit de toate accesoriile necesare si o camera video web bonus.

– Beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara, indiferent de localitatea in care te aflii. Iti trimitem calculatorul pana acasa, fara sa fi nevoit sa ajungi la sediul firmei noastre.

Transport gratuit pentru orice calculator euro 200
– Ai de ales intre 2 configuratii de calculator pe care le poti achizitiona numai cu cuponul Euro 200, fara costuri suplimentare.
– Toate calculatoarele din oferta beneficiaza de o ganratie de 48 de luni, iar laptopurile de o garantie de 24 de luni.

Garantie pentru laptopuri si calculatoare

Cum pot intra in posesia unui calculator Euro 200?

Ai 2 variante prin care poti intra in posesia unui calculator Euro 200:

1. Vino la sediul firmei noastre din Str. Bradesti, Nr. 14, Sector 2, Bucuresti, impreuna cu cuponul Euro 200 si buletinul beneficiarului.
In schimbului cuponului Euro200 primesti un calculator, un monitor LCD (ecran plat), tastatura, mouse, boxe stereo pentru birou si camera video web cu microfon incorporat.


2.
Daca esti din alta localitate si nu ai posibilitatea de a ajunge la sediul firmei noastre pentru a achizitiona calculatorul, iti trimitem calculatorul euro 200 gratuit acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa:

  • Ridici cuponul de la scoala unde ai depus dosarul, il completezi, semnezi si stampilezi.
  • Faci o copie dupa buletinul beneficiarului.
  • Descarci cuponul de comanda de aici si il completezi sau completezi cuponul de comanda primit in plicul cu oferta noastra.
  • Trimiti intr-un plic, copia dupa buletin, cuponul euro 200 si cuponul de comanda la adresa: Strada Bradesti, Numarul 13, Sector 2, Bucuresti, cu specificatia pentru firma InterLink.
  • Plicul trebuie sa fie trimis prin Posta Romana, NEAPARAT cu confirmare de primire, pentru a fi sigur ca a ajuns la noi.
  • Cand plicul ajunge la noi, intocmim actele necesare si trimitem calculatorul la tine acasa gratuit, prin curierat rapid. Astfel economisesti timp si bani.

Leave a Reply